loki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Wczoraj na A4 próbowałem sprawdzić moją maksymalną prędkość. Wszystko ładnie szło od jedynki do czwórki (mam wersję bez obrotomierza) na tych czterech biegach starałem sie wykręcić maks obroty było wspaniale, a do czego dążę to piąty bieg na zegarze 178 -180 jeszcze miejsce na docisk gazu, silnik zwalnia na obrotach jakby sie dusił popuściłem gaz to wszystko wróciło do normy. Czytałem na innych forach ze to wina świec rozrządu lub lewe powietrze. Może ktoś sie z tym spotkał i znalazł przyczynę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To jest wina wałka, popychaczy, dzwigienek u siebie mam to samo! Powyzej 5,5 Tyś obrotów silnik zaczyna przymulać jak by sie dławił traci moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a jak jest z przepływomierzem powietrza jeśli wyciągnę go z komory silnika nie odłączając akumulatora to coś może sie popie-ć w komputerze. Bo jakoś sie to stało po tym choć nie jestem pewny?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 a jak jest z przepływomierzem powietrza jeśli wyciągnę go z komory silnika nie odłączając akumulatora to coś może sie popie-ć w komputerze. Bo jakoś sie to stało po tym choć nie jestem pewny?????????? nic się nie stanie, normalnie wyciągasz przepływomierz nie ruszając aku, tak jak świece, filtry i inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi