Dexter1919 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam. Wpad do głowy pomysł na to czy mogę na moje autko 316i compakt zainstalować klimę? Wiem że ktoś gdzieś to robił, ale czy warto to robić i w ogóle czy sie da? Dziękuję z góry za info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam. Wpad do głowy pomysł na to czy mogę na moje autko 316i compakt zainstalować klimę? Wiem że ktoś gdzieś to robił, ale czy warto to robić i w ogóle czy sie da? Dziękuję z góry za info) kupiłem kompakta z klimą czyli jak ma to się da czy warto finansowo nie wiem ale dla luksusu na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W R6 montaż klimy to 800zł za wszystkie klamoty i około 3 dni roboty plus skrzynka piwa lub u mechanika dojdzie pewnie jeszcze kilka stów. W czterocylindrowym powinno być taniej. Jak masz dobrą budę i planujesz ją trzymać - może warto. Chociaż 316 z klimą stosunkowo łatwo wyhaczyć z rynku. Chcesz to robić sam? JAk masz pojęcie i czas to działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi