LSR Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Mam pytanie odnośnie lokalizacji plusowej która jest zasilana prądem po zapłonie jak plus od radia. Pod plus od radia mam już podłączony wideorejestrator i samo radio oczywiście, więc dodatkowy odbiornik mógłby przegrzać już ten kabel. Reasumując, czy jest gdzieś jeszcze w miarę dostępny plus włączający się z zapłonem pod który można coś podpiąć? Z góry dzięki za odpowiedź [edit] jeszcze mam na stałe ładowarkę do telefonu podączoną, czyli 3 urządzenia do jednego plusa.. Edytowane 8 Maja 2016 przez LSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Moduł GM5 pin nr 27 w kostce X253 (środkowa 54 pin). Kolor VI/GE. Wg opisu z pdf: Switched +12V (Accessory/On/Start) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi