Peed Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów, przeglądam fora w wolnej chwili oglądając Wasze bryczki i od strony 1 do ostatniej patrząc na mody i zmiany a najbardziej jarają mnie starsze modele E12, E28, E21, E23, E24 ale niestety ich mało, czasami szukam rozwiązania problemów, nigdy nie brałem czynnego udziału a jeżdżę autami marki BMW już ponad 6 lat. Pierwszą bawarską pięknością była E46 2004 320d touring w niespotykanym kolorze (jasnozielony wpadający w szary), jeździłem nią niespełna 6 lat, bez większych napraw i przygód, normalne części eksploatacyjne. Teraz jeżdżę E61 525d z pełnym Mpakietem zew/wew również w rzadko spotykanym kolorze ciemny zielony (wpadający w czarny) wielu się nie podoba, ale kwestia gustu wiadomo. Przy ciemnych szybach a ciemnej stylistyce pasuje jak ulał uklon_bmw. Przygodę z bmw_0 zacząłem z E36 (316i ale nie była moja a pożyczana od siostry na przejażdżki ale miałem 18 lat i ledwo zdane prawko i zbieranie kasy na 1 autko więc nie liczy się (kto tak nie zaczynał biorąc auta rodzeństwa/rodziców? Wszystkich Wam - pasjonatom - życzę aby pojazdy BMW sprawiały jak najwięcej przyjemności i nie strzelały Fochów:bry: PS posiadałem VW i AUDI i mimo uznania dla nich to bmw_0 daje mega przyjemność z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Siemanko, ano :bmwsexemofg3: daje tą przyjemnośćbmw_1 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 siemka:bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Siemaszko Witaszko :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć! Dobre fluidy i dobry klimat gwarantowane bmw_2 Witaj na Forum! bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambix666 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć i czołem! Widzę, że ktoś ma bardzo dobry gust nie tyle do marki co do modeli. Piękniejszej aniżeli E24 nie było i chyba już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi