maniak Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, Jeżeli kogoś ciekawi jak naprawia się rozbite auta to polecam kanał jednego ruska https://www.youtube.com/user/tussik01/videos Polecam filmik z naprawy bmw 1 - pełna profeska:) Poza tym wymiana ćwiartki w serii 5 i prostowanie podłużnic w M3:) Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czarodziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Magik:) polecam odcinek fast n loud z rozbitym ferrari f40. Tam specjialistyczna firma odbudowała ramę auta z większą dokładnością niż została wyprodukowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Taka naprawa, z taka dokladnoscią i precyzją ma sens widac ze gosciu lubi to chyba robic i lubi robić to dobrze a nie od***ać maniane i skasować hajs Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Gas Monkey rządzi. Właśnie po tym f40 (ale lampy przód mogli zrobić lepsze ). Kiedyś mam zamiar zrobić tour de USA z rodziną. Ten warsztat jest na mapie UpDATE: I Falcon Arron'a też miażdży Swoja droga ciekawe jak by zrobili mojego turasa Edytowane 28 Maja 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Gas Monkey rządzi. Właśnie po tym f40 (ale lampy przód mogli zrobić lepsze ). Kiedyś mam zamiar zrobić tour de USA z rodziną. Ten warsztat jest na mapie UpDATE: I Falcon Arron'a też miażdży Swoja droga ciekawe jak by zrobili mojego turasa No jak to jak, wycieli by nadkola, wsadzili wielkie koła, do tego pod mache jakiś LS i jazda;) Czyli chcesz zrobić prawie jak Australijczycy(jeśli kojarzysz odcinek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi