danieltca Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Potrzebuję wloty powietrza na tarcze hamulcowe lewy i prawy do zderzaka przedniego m pakiet Dyfuzor zderzaka tylnego m Lotka na tylną klapę bagażnika m pakiet Kierownica m pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Mam wloty, podeslij maila na PW prześle fotki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 potrzebny kanal powietrza chlodnicy paliwa nr 51717893590 ( na zdjeciu ponizej jest to czesc pierwsza z prawej strony foty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Taki kanał mam 50 zł. 787 178 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Podaj nr OEM twojego wlotu . Ma być do wersji aero m pakiet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Przy kanale powietrza do chłodnicy paliwa nie ma różnicy m-pak badz brak. Lotkę na klapę też mam . Jak coś wiecej dzwoń 787 178 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jest różnica kolego bo w m pak wlot który potrzebuje łączy chłodniczke paliwa z tunelem na chłodzenie tarczy hamulcowej (owy tunel widzisz na zdjęciu po lewej stronie z wycięta dziura w kształcie trójkąta które specjalnie przesłałem żeby zobrazować to czego potrzebuje:)). Natomiast w standardzie wlot o którym ty mówisz idzie z chłodniczki paliwa do bezposrednio zderzaka przedniego . Także wała mi kolego nie pociśniesz heheheh. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Wała to robisz z siebie wypisując mi jakieś przycinki . Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Czyżby pewność siebie zabiła Cie psychicznie ?? Udanej niedzieli pzdr :ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam kierownicę bez multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięki ale mam taką z multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi