Kamil 328 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam :bry: posiadam e46 328 od jakiegoś czasu w tylnym zawieszeniu słychać stukanie głównie słychać je przy ruszeniu z 1 biegu i pomiedzy zmiana na bieg 2 wymieniłem juz półosie podpore wału,tuleje na belce tylnej nawet skrzynie a stukanie nadal jest miał ktoś może taki problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nie wiem jakiego typu jest to stukanie(bez oględzin na żywca to trochę wróżenie z fusów )ale może klocki hamulcowe.Miałem tak(co prawda nie w BMW tylko fordzie cougarze) i to może być jedną z przyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 toś takiego i właśnie przy puszczeniu sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 głównie słychać je przy ruszeniu z 1 biegu i pomiedzy zmiana na bieg 2 U mnie poduszki dyfra wyplakaly wymiane gdy w tych okolicznościach było słychać stuki. Sprawdź też czy wozek się nie obrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ja tam kiepski mechanik ale czy jest Ktoś tu albo czy znacie Kogoś kto zdiagnozuje i naprawił by to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Albo szukaj u siebie, albo jak masz mozliwosc to do wro do Czaksa lub olesnica i Dyziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 no chyba podjade do Czaksa bo u mnie to **** nie mechanicy powymieniali mi części na 1100zł a stukanie dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dla tego ja jak mam taki problem z którym sam sobie nie poradzę,to nie jeżdżę po lokalnych paparuchach,tylko uderzam do sprawdzonych chłopaków z forum,których nie trzeba reklamować,nawet 100km(np.do Dyzia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 I tak właśnie teraz będe robił bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 I jaka diagnoza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi