pablito23 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam jak myślicie czarne rotory pasują do auta o kolorze orientblau metalic 317 felgi są rozebrane na częsci i nie wiem czy zostawiać czarne czy przywrócić kolor jak wyszły z fabryki moze macie jakieś propozycje ? [ATTACH=CONFIG]40735[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 kwestia gustu srebrne są bardziej widoczne czarne się lepiej komponują z linią nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jeden woli córkę drugi teściową To TOBIE ma się podobać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 No właśnie - Tobie się mają podobać a nie "co ludzie powiedzą". Ludzie będą gadać jakkolwiek byś nie zrobił Masz tu kilka "ułatwień" w wyborze [ATTACH=CONFIG]41249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41253[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jeden woli córkę drugi teściowąTo TOBIE ma się podobać!!! x 2 :mrgreen: Ja osobiście widziałbym tu czarne rotory :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawawrz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja osobiście jestem fanem felg czarnych, ale koniecznie w macie. Ewentualnie jakiś neonowy kolor, ale to może zahaczać o tuning "wiejski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi