Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

[KUPIĘ] Dywaniki do e46 sedan

Bobby

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co wiem to dywaniki pasuja do wszystkich wersji nadwozia sedan, coupe, kompot i turas, ale nie jestem 100% pewien, dzieki za odpowiedzi ale z polecenia znajomego zamowilem juz na alledrogo od gjk styling za 50zl sa w promocji, tez ze stoperami i podobno jakosciowo bardzo przyzwoite, takze jak ktos zainteresowany dywanikami wyzej to smialo brac :wink::wink::wink:

Kupiłem tam dywaniki gumowe na zimę. Stopery nie pasowały. Miały inny rozstaw i za cholerę nie można było ich zamontować. Poza tym kilku brakowało. Co prawda dosłali po moim telefonie ale przez inny rozstaw i tak ich nie wykorzystałem.

Kupiłem tam dywaniki gumowe na zimę. Stopery nie pasowały. Miały inny rozstaw i za cholerę nie można było ich zamontować. Poza tym kilku brakowało. Co prawda dosłali po moim telefonie ale przez inny rozstaw i tak ich nie wykorzystałem.

Dostałem te dywany:

BMW 3 E46 DYWANIKI WELUROWE + Stopery / JAKOŚĆ ! (4805764738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po tym jak Forest mnie nastraszył, przyznaje, że mogę spać spokojnie, stopery pasują i były w nich odrazu zamontowane :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dostałem te dywany:

BMW 3 E46 DYWANIKI WELUROWE + Stopery / JAKOŚĆ ! (4805764738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po tym jak Forest mnie nastraszył, przyznaje, że mogę spać spokojnie, stopery pasują i były w nich odrazu zamontowane :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dobrze wiedziec ze pasują, zamowie po 10.05

Tapnięte z Mojego NOTE 3

• Dodaj nową pozycję...