Bobby Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam, Jak w tytule poszukuje dywaników welurowych do e46 najlepiej OEM. Co do ceny do wszystko do dogadania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Przylaczam sie najlepiej z tymi wichajstrami do mocowania zeby nie jezdzil Tapnięte z Mojego NOTE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam szare orginalne w ładnym stanie- pochodzą z sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam szare orginalne w ładnym stanie- pochodzą z sedana. Możesz podać cenę i cyknąć zdjęcie jaki to kolor dokładnie? Bo może i ja bym był zainteresowany kuog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 [ATTACH=CONFIG]40736[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]40737[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]40738[/ATTACH] Wersja EU z mojej ex. Zakurzone na foto- do odświeżenia. 70 zł- kpl 603522434 lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie, byliście pierwsi, bierzecie? Wysłane z mojego Oneplus X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mam czarne ori welury, stan idealny... 80 pln. 660743906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Przemo, a do coupe nie podejdą zależy mi bardziej na przednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 z tego co wiem to dywaniki pasuja do wszystkich wersji nadwozia sedan, coupe, kompot i turas, ale nie jestem 100% pewien, dzieki za odpowiedzi ale z polecenia znajomego zamowilem juz na alledrogo od gjk styling za 50zl sa w promocji, tez ze stoperami i podobno jakosciowo bardzo przyzwoite, takze jak ktos zainteresowany dywanikami wyzej to smialo brac :wink::wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Kupiłem tam dywaniki gumowe na zimę. Stopery nie pasowały. Miały inny rozstaw i za cholerę nie można było ich zamontować. Poza tym kilku brakowało. Co prawda dosłali po moim telefonie ale przez inny rozstaw i tak ich nie wykorzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mam czarne ori welury, stan idealny... 80 pln. 660743906. Sprzedane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pisalem ze znajomym wczoraj, ma w swoim sedanie i mowil mi ze pasuja jak trzeba. Jak przyjda dam znac czy wpasowalem u siebie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Uppsss pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pany, a ja do toruinga potrzebuje. Ktoś coś? Najlepiej Ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Uppsss pomyłka Co masz na myśli z pomyłką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pisałem na Facebooku, a akurat miałem otwarte forum i pomyliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pany, a ja do toruinga potrzebuje. Ktoś coś? Najlepiej Ori. Ja mam szare weluru oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czarne potrzebuje, sorry, że wcześniej nie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kupiłem tam dywaniki gumowe na zimę. Stopery nie pasowały. Miały inny rozstaw i za cholerę nie można było ich zamontować. Poza tym kilku brakowało. Co prawda dosłali po moim telefonie ale przez inny rozstaw i tak ich nie wykorzystałem. Dostałem te dywany: BMW 3 E46 DYWANIKI WELUROWE + Stopery / JAKOŚĆ ! (4805764738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Po tym jak Forest mnie nastraszył, przyznaje, że mogę spać spokojnie, stopery pasują i były w nich odrazu zamontowane :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dostałem te dywany:BMW 3 E46 DYWANIKI WELUROWE + Stopery / JAKOŚĆ ! (4805764738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Po tym jak Forest mnie nastraszył, przyznaje, że mogę spać spokojnie, stopery pasują i były w nich odrazu zamontowane :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Dobrze wiedziec ze pasują, zamowie po 10.05 Tapnięte z Mojego NOTE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi