Dejvv Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witajcie, potrzebuje abyście mi doradzili.. Ile mm zamówić dystanse do E46 która usiądzie na gwincie, oraz kołach 18" 8,5J ET 46 z oponami 205/40. Chodzi mi, żeby nie były schowane, ale żeby na maxa były odchylone bez wystawania i tarcia o nadkola. Wiem, że nie da się tego dokładnie zdefiniować.. Chcę zamówić 25mm, albo 20mm. Co Wy o tym sądzicie? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witajcie, potrzebuje abyście mi doradzili.. Ile mm zamówić dystanse do E46 która usiądzie na gwincie, oraz kołach 18" 8,5J ET 46 z oponami 205/40. Chodzi mi, żeby nie były schowane, ale żeby na maxa były odchylone bez wystawania i tarcia o nadkola. Wiem, że nie da się tego dokładnie zdefiniować.. Chcę zamówić 25mm, albo 20mm. Co Wy o tym sądzicie? Z góry dzięki za pomoc. Niedawno mialem podobny problem jaki dobrac adapter do siebie.Tyle ze ja nie mam gwintu tylko oryginalne zawieszenie S226 Sports suspensions settings. Felgi mam 18" 8J ET60 i jak na tyl dalem adapter 30 mm to w 4 osoby mi lekko przytarlo teraz zmienilem na przod dalem 30mm a na tyl 20 mm i jest ok ale opony mam 225/40. Nie wiem jak nisko ja posadzisz i czy cos pomoglem ale moze komus innemu sie tez wiadomosc przydabmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jest wizja, że to będzie samochód 2-osobowy, ma być nisko i sztywno.. :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jest wizja, że to będzie samochód 2-osobowy, ma być nisko i sztywno.. :beta: No to chyba ze taki masz pomysl:wink:Ja kupilem Turasa bo mialem inne plany chce miec Bmw ladne i zeby pojechac na wczasy hehehappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Też bym tak chciał, ale nie da się tego połączyć ze spasem niestety.. No ale może będzie inaczej, zobaczymy co to wyjdzie. P.S Jakby ktoś chciał pomóc co do pytania w temacie, to nadal czekam na pomoc.. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 jak to nie da sie połączyć, jak masz dobry gwint to możesz mieć spasy i jechać na drugi koniec swiata (patrz dyziu) ewentualnie nawet ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 W czwartek będę mierzył czy felga 8,5J et15 z oponą 205/40 r18 da się upchnąć bez większej rzeźby. To będziesz miał odpowiedź ile dystansu będziesz w stanie zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 W czwartek będę mierzył czy felga 8,5J et15 z oponą 205/40 r18 da się upchnąć bez większej rzeźby. To będziesz miał odpowiedź ile dystansu będziesz w stanie zmieścić. Chciałbym dzisiaj je zamówić, na piątek dobrze jakby były.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Felga 8,5j et20 z oponą 235 przycierała, 8,5j et 50 z dystansem 15 mm i oponą 225/40 R18 było ok Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Felga 8,5j et20 z oponą 235 przycierała, 8,5j et 50 z dystansem 15 mm i oponą 225/40 R18 było okWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Nie masz jakiegoś zdjęcia jak było to et50 z 15mm dystansem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 U mnie w galerii gdzieś jest. Na telefonie nie mam i nie dam rady Ci bezpośrednio przesłać. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Chłopie, bez problemu wciśniesz 30mm. Ja na identycznej feldze mam z tyłu 245+20 i siedzi jak od linijki, więc u Ciebie 30 jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Chłopie, bez problemu wciśniesz 30mm. Ja na identycznej feldze mam z tyłu 245+20 i siedzi jak od linijki, więc u Ciebie 30 jak znalazł. Jakie masz et u siebie? Jak ma felge et 46 to z dystansem 30 da et 16 co nie jest tak łatwo upchnąć w budę e46. Z oponą 245 niewykonalne bez rolowania i negatywu Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 u mnie jest 47, BMW wheel style 72 | BmwStyleWheels.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 u mnie jest 47 (I guess...), BMW wheel style 72 | BmwStyleWheels.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 30mm to już chyba przesada.. Ze wstępnych wyliczeń wynika, że będzie 4x 20mm, mam do wieczora czas na zastanowienie się i będzie trzeba zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Online Wheel and Tyre Fitment Calculator. Offset, Tyre Stretch and Speedo Error | Will They Fit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi