TITO Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, mam poważny kłopot. Wydałem już 300zł na 2 pompy paliwa do mojej bumci i znowu sie zepsuła. gdzie szukać odpowieniej do e30 316i z 1990 roku, silnik M40, będę wdzieczny za wszelkie informacje, dziekuję i pozdr TITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a jakiej firmy ty kupiłeś te pompy???? kupowałeś nowe czy używane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TITO Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 kupiłem te pompy na allegro, od natlisi..coś tam firma moto trade, pompa o numerze 0580453019, właśnie taką wyciagnąłem ze zbiornika, gdy padła 1 raz. kupiłem pompe o tym samym numerze i znowu to samo...Co robić, autko potrzebne, a stoi w garażu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 podejrzewam że mają jakis trefny towar na tym alegro... A może masz alarm który również blokuje pompe paliwa.. ja tak miałem ale w teścia UNO alarm sie niby wyłączał teść zarzekał sie że alarm ma ale to tylko syrena a tu ci niespodzianka pompe cały czas rozłączał.... Spróbuj podłączyć na krótko tą pompe... Nie wiem jak w e30 ona wygląda ale powinna yć pod tylną kanapą i w dostępnym miejscu... jeżeli tak nie zadziała to znaczy że pompa trefna masz pecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 gdzies pisaismy o natalifs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AJ52&mospid=47273&btnr=16_0043&hg=16&fg=05 Koło siebie mam takiego handlarza pomp, oglądałem te "zamienniki" i te pompy po 160 zł to kicha, jakieś nonejmy chińskie albo włoskie. Zależy jak się trafi, u jednego będzie chodzić a u innego padnie po miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 kumpel na tej pompie smiga drugi rok i nie narzeka przestań jeździć na rezerwie wyczyść bak przed montażem następnej i zmień stacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi