grzechue Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam, chciałbym uzyskać informację czy ktoś z szanownych forumowiczów miał styczność lub zakładał u siebie zderzak zamiennik M-Pakiet? Pytanie oczywiście o jakość wykonania, widzę że za około 500 zł można dostać już "wysokiej jakości zamiennik" - wiem że ta wysoka jakość to w 99% chiny ale być może nie jest aż tak źle? Mam u siebie zderzak z napisem ALPINA jest on też zamiennikiem i widzę pęknięcia które były już jak auto kupowałem, chciałbym się tego pozbyć i przy okazji troszkę odświeżyć mordkę w E39. Tył też zostanie zmieniony na M-Pakiet pod PDC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja brałem w Net Cars z Wrocławia. Gdy koleś dowiedział się, że jestem z Bimbrów dał mi jeszcze 50 zł upustu. Zderzak pasuje elegancko, nie było z nim żadnych problemów. Miałem ori za który dałem 1300 zł, kupiłem po jakimś czasie zamiennik za 300 zł i żadnej różnicy nie zauważyłem :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuję za opinię, właśnie jakiś czas temu u siostry w A8 montowany był zamiennik z ABS i trzyma się elegancko, chciałem się upewnić czy tu będzie podobnie. Podjadę po majówce na małe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ja mam zamiennik w e36 i też leży elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie ma sie co zastanawiać Zamienniki teraz są na prawdę dobrej jakości Przerabiałem temat w e46 ,wytrzymały i spasowany jak w morde strzelił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 U mnie w e39 też cacy wszystko spasowane i nic i odstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 No prosze, a opinie o zamiennikach jak najgorsze. Moze sie cos zmienilo. Ja zamowilem zamiennik oslony na silnik i masakra byla. Otwory przesuniete nieraz o 2cm, nawet wyprofilowanie bylo w caly swiat. Nie dalo sie tego zalozyc lolol Upolowalem uzywke ale oryginal i jest cacy (oprocz ceny :mrgreen: ) Moze ze zderzakami jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Też miałem osłonę silnika w zamienniku bo ori zmasakrowałem na progach i był mega gnój :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Sam diabeł wymyslił te progi :mrgreen: A najgorsze są te metalowe "zapory przeciwczołgowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtec1987 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Pokażcie te zamienniki m paka do e39 bo w 99% brakuje 1 cm przy błotnikach, a wam wszystko pasuje elegancko pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi