BMWE Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wrocław to cholernie zakorkowane miasto i czaęsto zdarza mi się że jedynka to najwyższy bieg w mojej furze... i tak... ruszam pomału z jedynki puszczam sprzęgło i pozwalam mu się toczyć 5km/h i... zaczyna jakieś kagurki mi robić... nie może ustabilizować jazdy.. sprawia takie wrażenie jak by się dławił... nie wiem czy obrazowo to opisałem... co to może być????? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Puszczasz sprzęgło do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 tak tak.. puszczam i pozwalam mu się toczyć a on robi takie kangurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Podłaczam sie do pytania!! Jest to dosc dziwna sprawa i dzieje sie (przynajmniej u mnie) tylko w okresie lata (wysokie temperatury) w duzych miastach. Jak jechalem na wakacje to w Krakowie myslalem ze mnie szlag trafi. Przy ruszaniu mega kangur nagle. Jedynie przy ruszaniu na bardzo wysokich obrotach nie skakał. Znajomy wspominal cos o krzywej tarczy sprzegla ale to tylko gdybanie :/ Ogolnie poza miastem i wogole duzymi korkami wszystko gra i trąbi. Jeżdze juz z tym ponad rok i wszystko jest ok. Ale moze ktos wie o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 mi sie tak czasem dzieje na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 sprawdź krzyżaki na wale luz na moście i przeguby z tyłu jedno z tych żeczy wprowadza w nierówną jazde twego samochodu szarpaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jest to chyba jakaś przypadłość bmw bo mi też to parę razu się zdarzyło. ale zauważyłem że tylko w mieście kiedy sprzęgło było nagrzane porządnie od jechania w korku.normalnie jest spoko więc się nawet tym nieprzejmuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi