blachu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 VIN: PJ41131 Wysłane z mojego LG D280 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Może byś się chociaż przywitał na forum? Pierwszy post i odrazu coś chcesz. Zdjęcia żeś wkleil, rozkodowany vin i nawet słowa nie napisałeś o co biega. Myślisz, że z takim podejściem ktoś Ci tu pomoże? Zapomnij. Jak dla mnie to post do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja tam nawet nie wiem co chce, bo żadnego pytania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi