Maja Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ok w takim razie przyjadę w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie, a w Oławie o której się widzimy? i gdzie dokładnie? pod samym domem dziecka czy tam bliżej szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Parking pod Lidlem. 13:00. Dobrze mowię Foresto? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja mysle ze następnym razem trzeba zrobic jakieś wymagania minimalne w liczbie postów i wpuszczać tylko osoby znane w klubie które wcześniej uczestniczyły w spotachWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Może wprowadzić po prostu zmiany w regulaminie? Tak, żeby punktem regulaminu były wymogi do spełnienia (obecność na forum x czasu, obecność na spocie min. 1 raz i co tam wam przyjdzie do głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tak, tylko tez takie zasady zeby nie wykluczyly 80pct ludzi z listy, bo na oplaty nie uzbieramy :-) no a wiadomo, ze zawsze będą ludzie ktorzy wjada tylko aby pobujac na torze za pisiont zloty i tyle z ich strony . Wzialem wolne na sobotę, takze dwa miejsca znajde i podjade do olawy. Dzieciaki nie gryzą, nie bójcie się :mrgreen:Podliczcie ile juz jest miejsc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Można wprowadzić te same zasady co ze zdjeciami do kalendarza, 100 postów, minimum jeden najt. Ja co prawda bede miał tylko jedno wolne miejsce ale jak jest taka potrzeba to moge być w Oławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Właśnie żona moja ma wolny weekend jak się okazało i chciała jechać ze mną. Tylko teraz lipa, bo zaoferowałem się, że mam 3 miejsca, to już żona sie nie zmieści... Fajnie by było podliczyć ile jest miejsc, może by się okazało że jednak się zmieści Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Myśle, że nie chodzi o to żeby ktoś klepał cokolwiek żeby mu sie ubierało, ale 3 miechy na forum, jeden najt i 50 postów to myślę rozsądnie. Tak jak pisałem, moge zrobić ekstra kurs do Oławy (3 miejsca z tyłu i jedna z przodu) i nawinąć po swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 tak na szybko wklepałam ludzi z listy, kto ile ma postów i od kiedy jest na forum, wychodzi na to, że z 14 osób zarejestrowało się na forum po to, żeby się wpisać na listę i nawet nie raczyło się przywitać, znalazły się też osoby które są od dawna a napisały kilka postów na ten zlot zmiana regulaminu to już trochę chyba za późno, ale na przyszłość warto pomyśleć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja bede mial 6 miejsc Parking pod Lidlem. 13:00. Dobrze mowię Foresto? Mysle, ze mozna ok. 12:30 zeby max 13:00 wyjechac Forest po pracy naskrobie dokladne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzwoniłem już do Domu Dziecka kilka dni temu i mówiłem, że wyjazd o 13.00 parking Lidla w Oławie https://www.google.pl/maps/search/lidl+o%C5%82awa/@50.9482179,17.289624,17z/data=!3m1!4b1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Chciałbym nadmienić, bo jeszcze nikt tego nie zrobił w tym temacie, że pogoda ma byc extra. 22 stopnie i slonce na pełnej :mrgreen: parasole potrzebne jedynie aby cień stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Moze trzeba po prostu rozgraniczyc 2 rzeczy i zorganizowac dwa rozne spotkania - impreza z atrakcjami dla dzieci z domu dziecka - rozpoczescie sesonu z atrakcjami dla uczestnikow zlotu wtedy ludzie zainteresowani konkretna impreza wejda w konkretny temat i nie bedzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja bym z chęcią zrobił koło i pojechał do Oławy po dzieciaki ( choć zmieścił bym tylko dwoje ) ale nie mogę dać słowa, bo nie wiem o której się urwę z roboty... Na 13 to raczej nie możliwe, żebym był w Oławie, a i na 14 do Wro nie wiem czy się nie spóźnię. Więc nie pomogę w dostarczeniu.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja bym z chęcią zrobił koło i pojechał do Oławy po dzieciaki ( choć zmieścił bym tylko dwoje ) ale nie mogę dać słowa, bo nie wiem o której się urwę z roboty... Na 13 to raczej nie możliwe, żebym był w Oławie, a i na 14 do Wro nie wiem czy się nie spóźnię. Więc nie pomogę w dostarczeniu.. :? Dowiedz się na spokojnie co z tego wyjdzie, żeby ustalić ostateczna wersje transportu i daj znac, może akurat Ci sie uda urwac to pojedziemy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Moze trzeba po prostu rozgraniczyc 2 rzeczy i zorganizowac dwa rozne spotkania - impreza z atrakcjami dla dzieci z domu dziecka - rozpoczescie sesonu z atrakcjami dla uczestnikow zlotu wtedy ludzie zainteresowani konkretna impreza wejda w konkretny temat i nie bedzie problemu. Broder tak tez mozna, ale powiem Ci ze przejazdy drifterow i 80 beemek na placu to tez dla nich atrakcja. Robilismy juz wszystko, tu przynajmniej mozemy spedzic z nimi kilka godzin. Kregle, karting, to max 2h i do domu.... Po drugie kilka aut zawsze sie takich znajdzie ale sa plusy... wiecej $$ dla dzieciakow zostanie na mikolajki wysłane z internetu przez tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja z miłą chęcią stawie się w Oławie Będę mógł zabrać 2-3 osoby. Pytanie do organizatorów. Dwie osoby które pierwotnie miały się ze mną zabrać bez pośrednio, zjawią się później. Czy będzie problem z ich wpuszczeniem jako, że ja z kumplem będziemy od razu z Oławy z dzieciakami jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Kosa, Forest jak ogarniecie ile jest miejsc w autach dajcie mi znać. Jeśli zajdzie taka potrzeba rano podrzucę driftowóz na rakietową i podjadę do Oławy służbowym pojadę najwyżej na końcu skodzillą wtedy miałbym 3 miejsca bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Broder tak tez mozna, ale powiem Ci ze przejazdy drifterow i 80 beemek na placu to tez dla nich atrakcja. Robilismy juz wszystko, tu przynajmniej mozemy spedzic z nimi kilka godzin. Kregle, karting, to max 2h i do domu.... Po drugie kilka aut zawsze sie takich znajdzie ale sa plusy... wiecej $$ dla dzieciakow zostanie na mikolajkiwysłane z internetu przez tapatalka Wiadoma sprawa, wiecej z reguly = lepiej. Chodzi mi o to ze nie moze byc tak, ze po komentarzach kolegi PRZMEO polowa uczestnikow przyjedzie z wyrzutami sumienia. Kazdy ma swoje obowiazki / plan dnia i nic komus do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Kazdy tu ma racje.... wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 kto bedzie wczesniej na rakietowej? kiełbase podrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja ... zadzwonie do Ciebie w piatek wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jeżeli nie ogarniecie się z miejscami to wezme godzine wolnego w pracy i podjade podrzucić dzieciaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zawsze to 4 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi