Kamil_89 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jak uda mi się dotrzeć to mogę pomóc w odwiezieniu do Oławy, bo na pewno nie będę wcześniej niż 17. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Forest to w takim razie przyjadę do Oławy będę miał 2 lub 3 miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 No ja tak jak pisałem, 3 miejsca z tyłu, nic więcej nie wyczaruje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Forest to w takim razie przyjadę do Oławy będę miał 2 lub 3 miejsca a Tomek? Czy on nie zabiera ludzi do wypucowanej fury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 a Tomek? Czy on nie zabiera ludzi do wypucowanej fury? Tomek mówi że jest biednym studentem na dorobku i przyjedzie prosto na redeco z mamusią bo tylko takiego znalazł sponsora :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tomek mówi że jest biednym studentem na dorobku i przyjedzie prosto na redeco z mamusią bo tylko takiego znalazł sponsora :lol: jego strata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja bede mial pelna obsade,ale jak sie nie zbierze wolnych miejsc to sie deklaruje ze moge dwa kursy zrobic,czyli wtedy 3 miejsca z tylu i jedna dorosla z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Ja odpadam- praca :bag: Weź sie nie wyglupiaj. W piatek posiedzisz dluzej :wink: Aha, moge dopisac dwoch pasażerow? Zapomnialem Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Touras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Weź sie nie wyglupiaj. W piatek posiedzisz dluzej Jak przed zlotem wszyscy z tej listy by pomogli to w 15min się uwine :wink: Mamy przeprowadzke i niestety ta albo następna sobota wchodzi w gre,a w następną wypada oława:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 No to trzeba było tak od razu. Touring wystarczy czy potrzebujesz dostawczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyE30 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Cześć.Prosze o dopisanie na listę-wysyłałem maila 2dni temu,ale z firmowego,więc może w spam trafił... RustyE30-DJE 5J31-Wrocław E60-DW001WH Płacimy na bramie. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianjarka Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Lista zamknieta.... Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmeev Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Juz nie da zapisac sie do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Za rok będzie następny, tak że nie ma co płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Beton odpadł więc na chwilę obecną mamy tylko 11 miejsc dla dzieciaków z Oławy.Dzieci będzie około 20 plus 2 wychowawczynie. KTO MOŻE POMÓC??? ja mogę dwie osoby wziąć , ale tylko z Oławy do wrocka, bo o 17 muszę uciekać... ogólnie mam przykre wrażenie ,że większość osób ma w doopie transport z Oławy ... byle tylko przyjechać na tor , zeżreć kiełbasę i posiedzieć....a takie zloty to nie tylko przyjemność ,ale i obowiązki.... Panowie i panie.... zaraz na liście będzie sto aut , a nie ma czym przywieźć 20 dzieci.... wstyd mi za was.... sorry , musiałem....:bag::bag::bag: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 GWOLI ŚCISŁOŚCI! Na teren zlotu wpuszczane są TYLKO I WYŁĄCZNIE auta marki BMW! Wszelkie inne marki pozostają poza terenem. Skargi i zażalenia na maila bądź PW. n.d. Gości Specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek&Monia Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam Proszę o Dopisanie do listy, zrobię dzisiaj przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam, czy jeżeli ktoś nie jest zapisany w żadnym klubie, nie jest na żadnej liście, to czy może wjechać oczywiście BMW i zapłacić w bramie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mysle ze nie. Nie szukamy ludzi który rejestrują sie 15mim przed zlotem zeby pojeździć po torze tylko ludzi którzy zapewnia atrakcje dzieciom z domu dziecka i pomogą przy organizacji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dokładnie tak jak Kamil napisał, widać, że fama się rozeszła i jak w tamtym roku nagle znajduje się kilku sezonowców. Tylko szkoda, że zaraz po Redeco ślad po nich zaginie.. Co do Oławy.. Tylu ludzi na liście i tak mało chętnych żeby przewieźć dzieciaki.. Byłem wcześniej dwa razy na Mikołajkach i raz na Dniu dziecka, i zawsze był nadmiar aut. Kilka beemek jechało pustych, a w tym roku jak widać. Widocznie się nie chce, bo po co.. niech jadą inni.. W 100% popieram Przema! Także ludziska jechać do Oławy!! Szkoda, że ja w tym czasie będę za granicą, zawsze 3-4 miejsca więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Rozumiem, tylko dlaczego jest napisane "ZAPRASZAMY wszystkich chętnych ...pieniądze zostaną przeznaczone na opłacenie Toru, pozostała kwota zostanie przeznaczona na Dom Dziecka w Oławie). " Czyli część mojej wpłaty również zostałaby przekazana na Dom dziecka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Rozumiem, tylko dlaczego jest napisane "ZAPRASZAMY wszystkich chętnych ...pieniądze zostaną przeznaczone na opłacenie Toru, pozostała kwota zostanie przeznaczona na Dom Dziecka w Oławie). " Czyli część mojej wpłaty również zostałaby przekazana na Dom dziecka. Pozdrawiam Warunki od początku były jasne i czytelne. Czas minął. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Rozumiem, tylko dlaczego jest napisane ZAPRASZAMY wszystkich chętnych pieniądze zostaną przeznaczone na opłacenie Toru, pozostała kwota zostanie przeznaczona na Dom Dziecka w Oławie). " Czyli część mojej wpłaty również zostałaby przekazana na Dom dziecka. Pozdrawiam Napisane 2 dni! temu: ok zamykamy listę, kto może niech wpłaca na konto kto nie zdąży wpłaca na bramie o ile jest na liście przy wjeździe i na terenie toru bezwzględnie podporządkowujemy się poleceniom organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Maja - temat wisiał ponad miesiąc, był czas na wpisanie się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja mysle ze następnym razem trzeba zrobic jakieś wymagania minimalne w liczbie postów i wpuszczać tylko osoby znane w klubie które wcześniej uczestniczyły w spotach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi