Chexer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław) 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Błażej to nie tylko drifterzy będą latać ale normalne auta też wiec nie nastawiaj się bóg wie na co. a Ty CzAkSs przegonisz swoją nową Dubai Style strzałę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mnie nie będzie niestety. Bardzo bym chciał ale nie dam rady ten termin mi nie leży kompletnie. Ale nie jestem najważniejszy ;p Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mi CzAkSs chodzi głównie o to co jest napisane jako dodatkowa atrakcja, czyli coś w rodzaju drift taxi z ekipą KiWi-ego. Spokojnie nie myślę tylko o sobie i o tym, że będę upalać cały czas po trasie zrobionej pod drift. Od srogiego upalania bokiem są treningi na rakietowej i innych miejscach. Ale może będę mógł oddać w końcu parę przejażdżek obiecanych i dzieciaki powozić i widze podnieśli opłate za uszkodzenie maty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mam znajomego co by przyjechał głównie na drift lub bym go przywiózł na lawecie bo blach brak w jednym ale to jeszcze kwestia dogadania którym pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cziko a wez jeszcze raz regulamin przeczytaj wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kosa przypomnij się z dokładką przed zlotem!:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mnie nie będzie niestety. Bardzo bym chciał ale nie dam rady ten termin mi nie leży kompletnie. Ale nie jestem najważniejszy ;p Szkoda Czakss myslalem ze juz ostro trenujesz rzut opona :mrgreen::mrgreen::mrgreen:happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mnie nie będzie niestety. Bardzo bym chciał ale nie dam rady ten termin mi nie leży kompletnie. Ale nie jestem najważniejszy ;p Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Szkoda Czakss myslalem ze juz ostro trenujesz rzut opona :mrgreen::mrgreen::mrgreen:happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cziko a wez jeszcze raz regulamin przeczytaj Wiec musi drugim (zarejestrowanym) jak chce- pkt 9. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie mam jeszcze grafiku na ten tydzień, ale o ile wrócę z Bydgoszczy to obowiazkowo wpadam z całą rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiec musi drugim (zarejestrowanym) jak chce- pkt 9. :wink: tak i wpisać się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław) 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jest plan zrobienia jakiś naklejek zlotowych ?- fajna pamiątka często gęsto u południa stosowane. Czy jak w zeszłym roku imiennik z wydrukowanym nickiem w plastiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W planie jest zawieszka jak bodajże dwa lub trzy lata temu. Jesli ktos ma czas moze sie zając naklejkami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław) 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniess Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław) 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends bmw_2 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czerwiec zlotowo napięty ale z prawdopodobieństwem bliskim 1 pojawię się z rodzinką na Otwarciu Sezonu.Proszę dorzucić mnie ,Magdę i Szymona do listy bo mój telefon robi z listami cuda na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraftpol Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem 21. kraftpol (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKM3 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem 21. kraftpol (Wrocław) 22. ManiekM3 (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach71 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem 21. kraftpol (Wrocław) 22. ManiekM3 (Wrocław) 23. coach71 (Wrocław) + MAX 3 OS w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris (Oława 3) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem 21. kraftpol (Wrocław) 22. ManiekM3 (Wrocław) 23. coach71 (Wrocław) + MAX 3 OS w aucie. 24. jacoBlack + Nikola (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi