Francuz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Fajnie bylo, szkoda, ze cały rok trzeba czekać, albo szkoda ze nie robimy tam zakończeń sezonów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyE30 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Również wielkie dzięki za udaną moto Sobotę P.S. Które E30 miało 450km? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cajs Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 E30 na bbs rs Marek Winczewski :wink: winczewski motorsport na facebooku bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Fajnie bylo, szkoda, ze cały rok trzeba czekać, albo szkoda ze nie robimy tam zakończeń sezonów :wink: Może pora to zmienić????:wink::mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 To kiedy powtórka? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Warto pomyśleć o dwudniowym zlocie z namiotami. :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Warto pomyśleć o dwudniowym zlocie z namiotami. :grill: zapraszamy nad jezioro Nyskie.... nieoficjalny termin 8-9-10 lipca:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 zapraszamy nad jezioro Nyskie.... nieoficjalny termin 8-9-10 lipca:mrgreen: Byłem rok temu na vag Nysa, średnio mi się podobało..... A o tym lipcowym wspominał mi coś Francuz, niby lepsza atmosfera jak na vagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Bo to na VAGu :lol: Mnie nie jest łatwo wyprowadzic z równowagi, ale dziś kolesiowi w nowym Passacie się udało i o mały włos, a bym pierwszy raz użył pały... co ją profilaktycznie wożę... Strasznie mnie wkur...wił i jeszcze cwaniakuje Sorry za off top, ale znowu mi się cisnienie podniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 zapraszamy nad jezioro Nyskie.... nieoficjalny termin 8-9-10 lipca No megaśnie było Szkoda, że na 2 dni tylko pojechałem.. Teraz jade na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Filmik od Drift Ekipyhttps://m.youtube.com/watch?v=bZeXOC...ature=youtu.be Cos zblokowało filmik bo wyskakuje jakis komunikat:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 to co bedzie też drugi taki zlot w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No a bym sobie jesscze pojeździł po torze. Ile kosztowało wynajęcie toru? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 2000 netto do konca tyg rozlicze wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 E30 na bbs rs Marek Winczewski :wink: winczewski motorsport na facebooku bmw_1 Chyba nie o tego pana chodzilo..byla tam jeszcze jedna e30 ktora brala udzial w przeciaganiu e30 na czas...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 wąska e30 coupe z rollbar'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 zapraszamy nad jezioro Nyskie.... nieoficjalny termin 8-9-10 lipca:mrgreen: Szkoda, że akurat Raceism wypada w tym terminie, ale 9 postaram sie być w Nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 raceism do południa , po południu Nysa:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie mogę znaleźć info na temat Nysy.. Trzeba prędzej mieć wjazdówki? ile kosztuje wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jak zarząd ostatecznie dogada sie co do terminu to wstawi temat, no ale np temat odnośnie czerwcowego spota powoli powoli powinien ujrzeć światło dzienne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Chyba nie o tego pana chodzilo..byla tam jeszcze jedna e30 ktora brala udzial w przeciaganiu e30 na czas...(?) Moje auto ma tylko 420hp / 610nm auto z rollbarem (To od przeciągania e30) też wyjechało z naszego warsztatu z zastrzykiem mocy 455hp i 660nm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 po rozliczeniu kosztów/wpływów + pucha na NA KONTO DD WPŁYWA: 1491,25 PLN uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dziękujemy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Mały OT Ma ktoś z Was namiary na dziewczynę, która jezdziła po torze e36 do driftu? O ile dobrze pamietam to ubrana była chyba w szare leginsy z fajna pupą:wink: Ktoś wrzucił filmik na yt z jej przejazdami i chyba ma na imie Angelika bo film zatytułowany jest "Angel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dokładnie, też widziałem ten filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi