Dejvv Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki bardzo za miłe spędzenie czasu! Fajnie było widzieć tyle uśmiechu na twarzach dzieciaków. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Dzieki za spotkanko , za mile towarzystwo :gril: i pogadanie z wieloma osobami bmw_1 Mam nadzieje ze czytnik kluczy przyczynil sie do zwiekszenia puli datkow na dom dziecka :mrgreen: Na nastepna impreze rowniez postaram sie zorganizowac tez cos ciekawego. Fajnie bylo tez sie wyzyc na torze, mozna by czesciej cos takiego organizowac Fotek mam zaledwie pare sztuk, ale zawsze cos [ATTACH=CONFIG]41384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41385[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41386[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41387[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41388[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41389[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41390[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41391[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41392[/ATTACH] Aaa i jeszcze co do organizacji - uwazam ze nie powinno siwe wpuszczac drifterow i scigaczy jednoczesnie na tor. Ktos kto lecial na czasowke i wjezdzal na kostke musial sie zatrzymac bo akurat drifter robil "rondo" i tamowal blokowal do mety. Poza tym mysle ze sprawniej by szlo tez mierzenie czasow gdyby puszczac pojedynczo auta i na wstepie poinoformowac do ktorego momentu jest mierzony czas, bo chyba czesc osob nie bardzo wiedziala Nie mam tu nic do zarzucenia jesli chodzi o sprawiedliwosc czasowki, bo sam nie bralem nawet w niej udzialu, takie luznne spostrzezenia okiem widza. Wiem wiem, latwo mowic, nastepnym razem chetnie pomoge w organizacji bmw_1 Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Broder 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki Panowie i Panie za mega spotkanie fajnie było poupalać w rodzinnym gronie! Kamciowi za transport auta, Maltarnowi za grilla i też Maltarnowi i Nem-owi jeśli dobrze zauważyłem za użyczenie gałki(brzmi dwuznacznie wiem ) Panowie, którzy latali moim autem któremu się jakiś plastik z wnętrza urwał przyznać się szybko to nie będę bił następnym razem!!! ogólnie mega spoko było i fajnie było was wszystkich zobaczyć na takim evenciehappy_bmw dla wszystkich organizatorów uklon_bmw To fragment twojego dyfuzora potem leżał na torze:lol::lol::lol::lol::lol::lol:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dyfuzor chyba nie we wnetrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jeszcze parę fotek ode mnie Spotkanie vivkiem na stacji, pierwszy przystanek, Oława i korowód BMW przez miasto uklon_bmw [ATTACH=CONFIG]41400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41401[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41402[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41406[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41407[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]41408[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 moje auto nawet nie ma dyfuzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Grubo panowie grubo!! zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No niestety tym razem ja nie dałem rady być z Wami, ale następne jestem mam nadzieję raczej na pewno. Oczywiście brawa dla ogarniających uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ja również dziękuję wszystkim którzy pomogli zorganizować to spotkanie, uczestniczyli w nim i pomagali w jego trakcie :drunk: Do następnego P.S. Zdjęcia od Gzów https://www.facebook.com/FM-BMW-Grupa-Zach%C3%B3d-429126357143123/photos/?tab=album&album_id=1012145682174518 Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Niestety nie dałem rady być, ale widzę, że było niechudo! Gratulację dla organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Również chciałem podziekować za świetne spotkanie W jak najbardziej doborowym towarzystwie,za świetne przejazdy,za pogaduchy po troche z kazdym i słowa otuchy bmw_1 Superbmw_0 Rodzinka !!!bmw_2happy_bmwbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Myślę, że się nikt nie obrazi ale ta fota mnie rozyeba...ua tytuł: Koleś z małą głową :mrgreen: [ATTACH=CONFIG]41409[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __Fryzjer__ Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Symbolicznie kilka pstryków ode mnie:wink: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Agniess Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Kilka zdjęć ode mnie, więcej w poniedziałek na FP Agniess.pl i BMW Trends: 8) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dziekuję wszystkim za przybycie na Otwarcie Sezonu. Ukłony wielkie za pomoc uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Do zobaczenia na następnym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) chciałbym serdecznie podziękować wszystkim przybyłym za uczestnictwo uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw bez Was nie było by tej imprezy gorące podziękowania dla Foresta który trzymał wszystko w kupie, dla chłopaków którzy pomagali w przygotowaniu i ogarniali wszystko na torze Przemo, Szpadyzor, Kamcio, Francuz, mrsiwek, Dyzio, Brzoza, Lijo uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Podziękowania dla Maxbimmerek: Młoda, Sandra, Edzia, Malwina ...uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw dzięki ekipie która przywiozła i odwiozła dzieciaki bmw_2bmw_2bmw_2 jeżeli kogoś pominąłem nie bić, musiałem się szybko zmyć więc wszystkiego nie widziałem kilku spraw nie udało się dopiąc ale to będzie dla nas nauczka na kolejny raz Jeszcze raz DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM i juz zapraszam na kolejny bmw_2bmw_2bmw_2 Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Kosa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bardzo dziękuję za pomoc na bramie - Przemowi, Dyziowi, Młodej, Sandrze Dyziowej, Edzi i dziewczynie Kaczmara. Kamciowi za ogarnięcie tematu przejazdu z dzieciakami i nadzór nad grillem. Saguiemu za zebranie kierowców do odwiezienia dzieci. Francuzowi za przeprowadzenie konkursów. Kosie za wlepki, zawieszki, zakupy dla dzieci. Marisowi za ofiarowanie kiełby. Czaksowi za przywiezienie jej na tor. Siwkowi za to, że został do końca i ogarnął temat. Brzozie który sam kilka razy podszedł i zapytał czy w czymś może pomóc. Pod koniec pozbieraliśmy razem cały worek śmieci z trawy. Szpadiemu za oprawę muzyczną, Malwinie za malowanie twarzy dzieciaków. Przemowi za pomoc przy torze. Młodej i Monice za ogarnięcie dyplomów. Kiwiemu i Bogdanowi za ogarnięcie tematu drifterów (Kiwiemu również za wsparcie ekipy Bimbrów przy przeciąganiu liny). Bogdanowi za dwa autka na akumulator dla Domu Dziecka. Broderowi za czytnik kluczy. Jeśli o kimś zapomniałem - dziekuję :mrgreen: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Fajna impreza jak zawsze! My też krótko byliśmy ale trochę się poszalało na torze Dzięki i do zobaczenia uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniess Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Galeria już gotowa, zapraszam do oznaczania siebie i znajomych, lajkowania i udostępniania: https://www.facebook.com/Agniess.plFotografia/photos/?tab=album&album_id=1084181171671284 :wink: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 impreza mega fajna, jak zwykle zresztą organizacja na wysokim poziomie furki niektóre to aż dech zapierają zostałem przewieziony e30 450km i tak strasznie gniecie sutki i plecy w fotel że szok ! przywiozłem i odwiozłem trójkę dzieciaków widać po nich było najpierw oczekiwanie a potem zmęczenie hehe niestety w drodze powrotnej sie zamyśliłem i niebiescy mnie złapali na radar w sumie w momencie zatrzymania to myślałem, że wlokłem się tak wolno, że chyba chcą się czepić za nie wiem brak świateł, albo ogólnie za czarne bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Współczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 My również dziękujemy za super moto sobotę. W drodze powrotnej niebiescy zatrzymali mnie na "pogaduchy" o braku prawego stopu i lewych US tablicach.Wróciłem na drogę bez żadnych negatywnych konsekwencji i dalej na US blachach.Stan fury uratował mi kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może złapali Cię na Iskrę, jak tak to mogę pomóc jeśli nie przyjąłeś mandatu. Ja też się super bawiłem. Więcej takich zlotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franczesko Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam bmw_2 śle wielkie ukłony dla organizatorów tej imprezy było MEGA !!! pierwszy raz miałem okazje uczestniczyć w czym takim i jestem mile zaskoczony chłopaki i dziewczyny dawali rade na torze co bardzo cieszyło oko do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Filmik od Drift Ekipy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi