Touras Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Forest., dzieki za link google maps, bo wlasnie mialem pytac o dokladny adres. Sluchajcie organizacyjnie to lepiej jak ktos jest niepewny to sie nie zglaszac na transport bo bedzie zludne wrazenie ze wszystko ogarniete a ppotem sie okaze ze w Olawie braknie miejsc i trzeba bedzie na kilka razy jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak będzie potrzeba to przyjadę też po dzieci 2-3 miejsca będą u mnie. W zeszłym roku to odwozilem bo ci co przywieźli i mieli dowieść się zmyli- brzydko :bag: Teraz to wygląda że więcej miejsc powstaje niż dzieci będzie więc może policzyć miejsca i liczbę dzieci żeby połowa na pusto nie wracała. Forest była kiedyś flaga klubowa- istnieje jeszcze, jak z przywozem ? Mam pojemne kombi a w bagażniku tylko grill i wyngiel wiec można mnie jeszcze załadować.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Zrobił się tu bajzel w temacie jak diabli.... lista wisi kilka stron w tył i ciężko się połapać kto przyjedzie do Oławy zabrać dzieci. a więc DRODZY PAŃSTWO proszę o wpisanie się na liste kto będzie w Oławie i ile dzieci zabiera Np. 1. Przemo - 2 osoby 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby proszę o dopisanie mi się do listy tylko NA TRANSPORT DZIECI Z OŁAWY. Bo teraz dojść do ładu i składu graniczy z cudem a tak a pro po WYJAZD O 13. Więc mile widziane by osoby przyjeżdżające po dzieci były chociaż 15 minut wcześniej. Czytajcie 12.45. Na miejscu temat ogarnie Kamcio i Francuz I taką rzeczą oczywistą jest że droga z dziećmi ma być bezpieczna,bez szaleństw, wyprzedzania itd. Bo głowę urwę .... lolol Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tak, prze Pani :mrgreen: Nie będziemy wyprzedać na trzeciego pod górkę, zajeżdzać drogi, palić gumy, straszyć L-ek, krzyczeć na innych uczestników drogi,wymuszac pierwszeństwa, spychać do rowu... A tak na serio to nie każdy tu ma 18 lat i dresy. Wiadomo, że ma być bezpiecznie. Lista na transport dzieci z Oławy 1. Przemo - 2 osoby 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Lista na transport dzieci z Oławy 1. Przemo - 2 osoby 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Skwariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 1. Przemo - 2 osoby [ niestety tylko z Oławy do Wrocka, w jedną stronę] 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 1. Przemo - 2 osoby [ niestety tylko z Oławy do Wrocka, w jedną stronę] 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby 9. viviek - 3 osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ponawiam pytanie. Dwie osoby które pierwotnie miały się ze mną zabrać bez pośrednio, zjawią się później(dotrą MPK na Rakietową). Czy będzie problem z ich wpuszczeniem czy koniecznie muszą ze mną wjechać autem przez bramę jako pasażerowie? (te dwie osoby są wpisane na listę wcześniej). Jeśli nie ma problemu to wtedy startował bym od razu z Oławy i z zabrał dzieciaki ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A ja bym chciał zapytać, którędy jedziemy? Opolska, Armii Krajowej, Hallera? Czy jakaś inna trasa? Wiem że pewnie będziemy jechać w korowodzie, grupą, ale ja lubię się zgubić często i chciałbym wiedzieć po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Trasę obgadamy jak się wszyscy zjedziemy po dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Żaden problem dżejdżej, jak dotrą na miejsce to daj znać zeby było wiadomo ze to od Ciebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ok. To w takim razie wpisuję się na listę. Lista na transport dzieci z Oławy 1. Przemo - 2 osoby [ niestety tylko z Oławy do Wrocka, w jedną stronę] 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamioc - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby 9. viviek - 3 osoby 10. dżejdżej - 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dowiedz się na spokojnie co z tego wyjdzie, żeby ustalić ostateczna wersje transportu i daj znac, może akurat Ci sie uda urwac to pojedziemy razem. Niestety nie dam rady za żadne skarby być na 13 w Oławie, nie puści mnie z pracy.. :? Spotkamy się na torze. bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie szykujcie się z kasą na puszke dla dzieciaków. Drift epika szykuje się na smaganie aut bez myślenia czy auto uszkodzimy będziemy orać żeby było dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Żaden problem dżejdżej, jak dotrą na miejsce to daj znać zeby było wiadomo ze to od Ciebie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A ja wpisałem znajomego na listę ,chciał zapłacić 50pln i jakoś nie mógł się zjawić. Wiec jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ponawiam pytanie. Dwie osoby które pierwotnie miały się ze mną zabrać bez pośrednio, zjawią się później(dotrą MPK na Rakietową).Czy będzie problem z ich wpuszczeniem czy koniecznie muszą ze mną wjechać autem przez bramę jako pasażerowie? (te dwie osoby są wpisane na listę wcześniej). Jeśli nie ma problemu to wtedy startował bym od razu z Oławy i z zabrał dzieciaki ze sobą. Poszlo PW wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A ja wpisałem znajomego na listę ,chciał zapłacić 50pln i jakoś nie mógł się zjawić.Wiec jak to jest? Wposalem na liste "znajomi cziko" pewnie 75% luda z weoc to Twoi znajomi wiec prosze o szczegoly wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Lista na transport dzieci z Oławy 1. Przemo - 2 osoby [ niestety tylko z Oławy do Wrocka, w jedną stronę] 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamcio - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby 9. viviek - 3 osoby 10. dżejdżej - 3 osoby 11. sagui - 6 osob Edytowane 10 Czerwca 2016 przez sagui 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dziekuję za uzupełnienie listy "transportowej". Mamy miejsc na 30 osob ( w sensie dzieci plus wychowawcy) Myślę że to spokojnie wystarczy. Jest nawet zapas miejsc gdyby ktoś z listy zawiódł. Nad trasą będą panować Francuz i Kamcio więc do nich proszę się kierować z pytaniami o drogę. Jeszcze raz bardzo Was proszę o bezpieczną i spokojną drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja mysle ze jedziemy przez Siechnice, pózniej Armii Krajowej itd. Będzie w porządku? Po południu wrzucę trasę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kamcio, a nie lepiej tak jak w zeszłym roku? Czyli A4, później AOW, zjazd Wrocław Zachód lub Wrocław lotnisko i dalej na Rakietową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 lista wjazdowa: 1. Szpadyzor71 + Mal (prawdopodobnie Wrocław, jeśli wyniknie potrzeba Oławy będzie Oława) 2. Kosa 3. Forest, Młoda, Krzyś, Kubuś (Oława, niestety 0 miejsc)* 4. maris + Nikola ( Oława 2) 5. Chacko 6. Francuz + Kamila (wroclaw) 7. KOKO + .......... 8. sebo293+ jeszcze nie wiem kto ale prawdopodobnie wrocław 9. __Fryzjerzy__ (Oława + - 2-3 miejsca) 10. Cziko z Moniką (Wrocław)* 11. konik z rodziną (Wrocław) 12. Skwariusz (Oława +2/3 miejsca) 13. Beton ( Oława 2/3 miejsca ) 14. Dawid z rodzina* 15. Tomek1989 oczywiście z żoną mam nadzieje że wyrobie się z odbudową e36 16. Chexer (Wrocław) 17. Dymek + 1, dwa miejsca wolne na odbiór dzieciaków. 18. Rudix-R1 z rodziną (Wrocław) 19. Agniess - Patronat medialny BMW Trends 20. Dziki z Magdą i Szymonem 21. kraftpol (Wrocław) 22. ManiekM3 (Wrocław) 23. coach71 (Wrocław) + MAX 3 OS w aucie. 24. jacoBlack + Nikola (Wrocław) 25. Brzoza, jeszcze nie wiem czy z rodzinką czy bez ale ja będę bankowo. 26. Dyziu i Sandra (wrocław) 27. Xaime91 (Wrocław) ale czy sam czy z kimś to nie wiem jeszcze* 28. Kandyn z rodziną (wrocław) 29. qlas00 +Asia,Wiktor 30. Nem & Edka 31. Dudek z rodzinką (wrocław) 32. Franczesko + Natalia (Wrocław) 33. hall (zapiszę się chodź może mnie nie być) 34 Kamil 328 + Paulina (DDZ) 35. Wojtas-Chajek 36. mechatronik (DDZ) 37. viviek + Ania 38. JaroT997 + Mały (Strzelin) 39. Ślimak +Magda (Wrocław) 40. Michał+Kaśka+Siwy (Wrocław) 41. blazej3131- niestety już na rakietowej bez możliwości dowozu bo driftowozem do Oławy z dzieciakiem to przypał lekko. 42. Cajs (Strzegom) 43. KiWi + FiFi Wrocław 44. dżejdżej, urelu, Paweł, Agata (Wrocław) 45. Touras (Bartek,Jola, byc moze tez Radek) (Wroclaw) 46. Kaczmar 47. Kamil_89 (Wrocław - niestety dopiero pod koniec się pojawię) 48. emenek + Monia ( Wrocław) 49. Ameryka (0 miejsc Oława) 50. spirytus1000 z kims.... (Wrocław) 51. Zamoj + Roksana + Jula (Wrocław) 52. marta.n + Dawid (Oława, 2/3 miejsca wolne) 53. AuxOff + Tomek + Monika (DDZ) 54. Wiśnia1419 + ..... (Wrocław) 55. Maltarn + Agnieszka (Wrocław) 56. Kamcio (Wrocław) 57. Remotec (Wrocław) + Tomek Irena Marcin Kuba i Krzysiek* 58. Dejvv + Paula + Patryk 59. Broder + Gosia + Paula 60. Mirekzal + Tomek* 61. Sobek, Aga O1 IIII 62. sagui + ... (Oława) 63. Marrrtin 64,.Łukasz 65. Majkelz + Kasia DW 1C547 66. Xyz DW 704YE 67. Mirek 1979 + Marta DW 734YK 68. Krzyviek + ...... DW 580YT 69. Orzelek - Wroclaw 70. MarioO + .... (Wrocław) 71. Michalko7pl 72. Cichystw + ...pelen bagaznik zwlok (wroclaw) 73. Krismont1982 (Wrocław) 74. PRZEMO BKP 1. Andrzej,Moni OPR 7A69 2. Adam Hania Rafał OPR 7E57 3.tomas Wiola 4. Arkadio & Paulina OP 3804G 5. Enzo 6. Maryjusz, Klaudia (chociaż jeszcze do końca nie wiadomo) OPR66VV 7.Piotrek & Młody ONY PF03 8. Ajnał +Ula ONY 9NX2 9.Maciek + os. Numer później ONY 5uh7 10.Szymon ONY KT70 11.Gracjan BE 116 130 12. kamilja 13,Adrian ONY CV77 14.Mariusz 5TF6 15.Mateusz MM96 16. Sylwia, BLEKI GZ: 1. Dario + Magda 90% 2. Grucha 3. BUBU 4. zyga + aga (?) + Olek 5. Robert 6. Piotr 7. Mietek+Karola+Sebastian 8. Robson ___________________________________________ Lista na transport dzieci z Oławy 1. Przemo - 2 osoby [ niestety tylko z Oławy do Wrocka, w jedną stronę] 2. Fryzjerzy - 2 osoby 3. Maris - 2 osoby 4. marta.n + Dawid - 2/3 osoby 5. Francuz+Kamila - 2 osoby 6. Kamcio - 2 osoby 7. Touras - 4 osoby 8. Skwariusz - 2 osoby 9. viviek - 3 osoby 10. dżejdżej - 3 osoby 11. sagui - 6 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kamcio, a nie lepiej tak jak w zeszłym roku? Czyli A4, później AOW, zjazd Wrocław Zachód lub Wrocław lotnisko i dalej na Rakietową? Ktoś wspominał ze lepiej nie jechać z dziećmi autostrada. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 spotkamy się wiec 12,45 w Oławie tak ? czy ktoś jedzie z Wro i może spotkamy się jak zwykle na praktikerze koło 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 spotkamy się wiec 12,45 w Oławie tak ? czy ktoś jedzie z Wro i może spotkamy się jak zwykle na praktikerze koło 12 Tak 12:45 Lidl Oława Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi