woz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam. Dorwalem sie do kompletu felg ktory mi sie podobal, ale z E60. Ja chcialem go wpakowac do e39 a wiadomo, tam otwor centrujacy felg jest inny. Znalazlem namiary na tokarza ktory bez problemu roztacza otwor centrujcay. W przypadku 72,6 ---> 74,1 to raptem 0,75mm ze scianki wiec bezproblemowo mozna robic. Zrobil u mnie szybko, solidnie i w cenie bardzo przystepnej porownujac do innych (slyszalem o cenach rzedu 50zl od felgi). Koszt u niego to 20zl od felgi. Gotowe bylo na drugi dzien. Namiary: 601 777 481 Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Fajny namiar. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Do ilu cali jest w stanie roztoczyć felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Gdzie takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Gdzie takie rzeczy? Na terenie giełdy samochodowej- Gnieźnieńska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 wozu to i tak "drogo" ,w boleslacu robilem za 70zl brutto/h toczenia,a policzyl mi 45 min Wysłane z mojego myPhone_Hammer przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Do ilu cali jest w stanie roztoczyć felgi? To juz najlepiej krecic i sie pytac. Na terenie giełdy samochodowej- Gnieźnieńska. Cziko, tam jednak nie ogarneli. Bylem tam i koles powiedzial ze ni emaja jak chwycic felgi wiec nie sa w stanie zrobic czegos takiego.. Gdzie takie rzeczy? Dzisiaj bede mial adres. Moj mechanik ktory jechal do niego z czyms tam wzial ode mnie i zawiozl i przywiozl. Ja jedynie gadalem z kolesiem przez telefon. Pozniej bede gadal ze znajomym mechanikiem to sie spytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi