Nev Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Siemanko! Ponieważ bunia w całości pochłonęła moje serce i portfel, czas rozstać się z moim uroczym czerwonym kajaczkiem Jeśli nic Was to nie kosztuje, udostępnijcie gdzieś proszę link do aukcji - może ktoś z Waszych znajomych zrobi sobie lub komuś prezent na lato. W skrócie: Fiat Barchetta 1998', 1.8l benzyna, 145 KM, przebieg 137.500 km, kilka małych defektów, pozbycie się których nie wymaga jakichś potężnych nakładów czasowych ani finansowych. Cena: 9.900 PLN, ale oczywiście chętnie mogę ponegocjować. Wszystkie szczegóły i zdjęcia znajdziecie na Allegro: Piękny Fiat Barchetta 1998 (6135828141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pozdrawiam! Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Nev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 <szeptem>daj cenę bo usuną</szeptem> Wysłane z mojego Oneplus X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi