Beton Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Siemanko ! Coś ostatnio co raz częściej myślę o poprawieniu grania w moim e39 Jak wiadomo ori troche nie wyrabia, a już siedzi u mnie wzmacniacz 4ch 1000W i skrzynia JBL 1100W Chodzi mi o głośniki we wnętrzu. Ponoć mam 12, a gra tylko 6 :bag: Nie wiem, może ktoś przerabiał ten temat i coś polecacie? Wiecie nie chodzi mi o jakieś audiofilskie doznania, tylko lepsze granie niż ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 też chętnioe wysłucham opini na ten temat, bo zwykłe audio w e39 bez HiFi to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 kup głośniki audiosystem małe ale pięknie grają tylko cena też nie mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A cos z masówki? Typu pioneer, jvc, albo sony? Pod wymiar ori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi