Beatka Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wybieramy się z dziećmi do ZOO w niedzielę (15 kwiecień) :mrgreen: Kto do nas dołączy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 O-ja się tam wybieram i wybieram. W niedzielę mam wolne i prawdopodobnie się skuszę (ale nie na sto procent). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hmmm może i ja bym sie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Też planuję wypadzik do zoo z córkami ale to się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 gdyby to było takie safari że z bumci nie trzeba wysiadać to dałbym sie skusić ps. zabierz herbatniki dla pawianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Też planuję wypadzik do zoo z córkami ale to się jeszcze okaże a córki w jakim wieku są :?: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Też planuję wypadzik do zoo z córkami ale to się jeszcze okaze a córki w jakim wieku są :?: :mrgreen: :mrgreen: Jeszcze tak z dziesięć latek i będziesz mógł z nimi pogadać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Właśnie ZOO, my też tak wybieramy się i wybieramy Ja pracuje w niedzielę, ale myślę, że jak Mordulec skończy zajęcia, tak jak ja pracę, to po 16 możemy do Was dołączyć, chyba, że to za późno :?: :?: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 kasy są czynne do: lato_do 17.00 zima do 16.00 ale nie wiem ,czy łapiemy się już na lato :roll: (mimo zmiany czasu na letni) ZOO czynne do 18.00 kombinuj Pola kombinuj ,się zdzwonimy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 My też się piszemy :wink: Oby planeta była łaskawa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to o której i gdzie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 wstępnie wybieramy się ok.14.30 a "zbiórka" chyba przy kasach (14-14.30) :wink: PS.Pola i Mordulec dołączą ok.16.00(mam nadzieję 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Właśnie my chyba odpaniemy, bo ja dopiero o 16 kończę pracę, więc koło ZOO bylibyśmy ok 16.30/17. Najwyżej możemy spotkać się jakoś "po ZOO" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Było extra, tylko nogi bolą wkleję kilka fotek żyrafka nam język pokazała chyba obudziliśmy misia ze snu jedna małpka nas polubiła, chciała z nami iść :wink: a co ten niegrzeczny pawianek sobie robi a bubuś ciumkał smycz maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Faktycznie nóżki lekko pobolewają Można było spotkać ciekawe zierzątka np. dziwny pies jeszcze bardziej dziwny koń ciekawska zebra Oby więcej takich spotkań , w takim gronie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 dla nas spacerek super, nogi nie bolą jak my byliśmy to wszyscy spali :roll: ktoś załatwił tygrysa :evil: małpy zabrały nam zabawke :lol: chociaż szympans nas polubił a słoń zatańczył i kolege spotkalismy więc dzięki za miła niedzielę :lol: :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja jak bylem kiedys w zoo to malpki myslaly tylko o jednym 8) (tak propo bylem dzis we wrocku wracalem ze swiebodzkiego to myslalem ze sie potne tak wielkie korki od grynwaldzkiego byly) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi