Kamil_89 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam Inicjatywa pomocy wyszła od mojej koleżanki, która odbywała praktyk studenckie w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym. Proszę was o wsparcie dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Julianpolu. Ośrodek ma pod swoimi skrzydłami 28 podopiecznych są to chłopcy w wieku 13-18 lat. Wychowankowie pochodzą z trudnych domów i patologicznego środowiska. Brakuje im przede wszystkim odzieży. I właśnie o wsparcie związane z odzieżą prosimy. Każdy ma w swojej szafie ciuchy, których nie używa i nie są mu już potrzebne, a dla nich będą niesamowitym wsparciem. Jeżeli ktoś miałby chęć przekazać takie ciuchy na rzecz Ośrodka to proszę o informację. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc. Nawet jedna przekazana rzecz będzie dużą pomocą dla ośrodka. Kontakt Numer do mnie 668 174 493 Natalia 781 641 582 Pozdrawiam Jeżeli zamieściłem temat w złym dziale to proszę o przeniesienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Można by ogarnąć Najt we wrześniu i zebrać to co kto ma do oddania. Tu prawie nikt już nie zagląda, może wrzucenie na Klubowy FB będzie miał więcej odbiorców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi