VITEK Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mam pytanko od dwoch dni cos sie stalo w silniku przy wyzszych obrotach slychac tak jakby sie turbina jakas wlaczala , mi sie to ogolnie podoba ale nie wiem skad ta zmiana i czy czasem cos nie siadlo o a jeszcze przy koncu kazdego biegu przepiskuje jakby pasek co to moze byc wentylator VISCO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 pewnie to wisco! ci tak chuczy ma charakterystyczny dzwiek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 To moze byc zasysane lewe powietrze lub "wydychane" czy czasami nie zauwazyles pare konikow mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi