latopyrz22 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam mam problem z bunia e46 330ci brak mocy po zapaleniu się kontrolki EML.Wymieniłem juz przepływke,przepustnice i silniczek krokowy i nadal pod kompem pokazuje błąd obrotów biegu jałowego.Miał może ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Spróbuj tu: http://www.maxbimmer.pl/f69/eml-co-chwil%C4%99-30574/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Rozbieralem przepustnice i silniczek ale nic nie widziałem żeby było nie halo lub jakaś dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dodam jeszcze ze ta kontrolka się zapala dopiero jak jadę spokojnie i równym tempie a jak jej daje po garach to się nie zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Sprawdziłeś przewody przy kolektorze? Póki cisnęłam to wszystko było ok, przy spokojnej jeździe zapalał się EML i auto chodziło jak traktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jutro jeszcze raz tam zanurkuje i zobaczę te przewody ale to chyba nie będzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Szukaj u mnie okazało się, że pękł przewód odmy (mam 320i) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi