Pawel4freak Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 https://www.facebook.com/events/1075701289161054/ "53-140 Wrocław ul.Powstańców Śląskich 211 [ PARKING LIDLA ] Za oknami coraz więcej słońca coraz większa temperatura pora wyjechać swoimi samochodami z garażu i przyjechać na spot samochodowy. Pochwal się co modyfikowałeś przez całą zimę Zapraszamy wszystkich chętnych na otwarty spot samochodowy. Proszę pamiętać że spot jest organizowany w miejscu publicznym także picie alkoholu w takim mejscu jest karane mandatem jak i niektóre inne wybryki a wcześniej czy poźniej policja pojawi się na pewno więc bądźmy mądrzejsi od nich :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jakaś lista obecności? Oficjalna delegacja MaxBimmer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jakaś lista obecności? Jak by było większe grono zainteresowanych to można by było się ustawić ładnie i pokazać. Na 99% będę jechał z kumplem co ma Civica :v Rzuciłem tylko temat, że jest coś innego do roboty w sobotę wieczorem niż browarek :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 omujborze, Civiki to powinni zdelegalizować... jak będą jacykolwiek chętni, to też chętnie wpadnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Civiki to powinni zdelegalizować... Wystarczy wsadzić kompresor i można tym normalnie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 nie no, w sumie trochę przesadzam, fakt. wystarczy zmienić parę części na takie od BMW, wrzucić stylingi, zmienić budę, silnik i znaczki na BMW i nawet sam bym jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Się wybiorę się też :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ej Paweł olej kumpla, bierz furę i MB rozpie*dala ten zlocik. wybierzmy się w 6-8 osób, wystarczy żeby zrobić hałas, a i przed najtem się rozgrzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja prawdopodobnie też tam zawitam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Będę wracał z kobierzyc to też wpadne ale ok 21.20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To co, ustawka pod Sky Tower o 20:50? Możemy też poczekać Chacko na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Gdzie dokładnie pod SkyTower? Nie wiem czy się wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To co, ustawka pod Sky Tower o 20:50? Możemy też poczekać Chacko na Ciebie Pod skytower to dojade ok 21.30... Dam znać wieczorem bo może uda mi się wcześniea ogarnąć temat i wtedy dałbym rade być o 20.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Gwiaździsta 64, wejście apartamentowe czyli od strony punktu widokowego. Niech wbija każdy kto ma ochotę i potem pojedzie kolumna. Chacko, pisz tutaj, jak będziesz wracał później to złapiemy się bliżej Lidla, jakby co to 690-044-185. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To az 5 na liscie ? (Jesli mi sie uda) Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dobra, to zróbmy listę: 1. Nev 2. maQoo 3. ? 4. ? 5. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dobra, to zróbmy listę: 1. Nev 2. maQoo 3. Xaime91 80% 4. ? 5. ? Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 I pustki hehe Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 może jeszcze Docek będzie... Jak "odparuje" po wczorajszym Ale reprezentacja jest bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja wpadne ale już na lidla bo sie spóźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja na milenijnym lecę Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi