hall Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie wiem czy ktoś widział filmik ale jak dla mnie totalna masakra. Film daje do myślenia. https://www.youtube.com/watch?v=WnqkIdjG1JY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Powiem Ci, że naprawdę mocne. Kierowcę to chyba odsysali. Człowiek nie dość że jest kruchy to i głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja ****e ile trzeba smarować żeby słupek zatrzymał się na komorze silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ale u kierowcy zimny łokieć jest, no za mądry kierowca nie był, napewno było grubo ponad 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 w takich momentach zastanawiam się czego bardziej żal kierowcy idioty czy auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No i szpan sie skończył tragicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Gdzieś pisali że Panowie wzięli to auto tylko na "przejażdżkę" ... i tak to się skończyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 nam to nie grozi, nasze skorupy przy spotkaniu z takim słupem prawdopodobnie rozpadną się na pół więc jest duża szansa na przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Gdzieś pisali że Panowie wzięli to auto tylko na "przejażdżkę" ...i tak to się skończyło ... czytałem że to auto należało do jakiegoś zawodnika MMA. Auto właśnie przeszło przegląd techniczny i goście wzięli je na sprawdzenie... No to sprawdzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 czytałem że to auto należało do jakiegoś zawodnika MMA. Auto właśnie przeszło przegląd techniczny i goście wzięli je na sprawdzenie... No to sprawdzili... Kierowcą był właśnie ten zawodnik mma. I on zginął. W komentarzach na yt jest link do opisu zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Pierwsze co mi przyszło do głowy to gdzie ten kierowca ma twarz , chyba się zatrzymała na silniku. Druga sprawa ludzie którzy tam są wyglądają jak by ich to nawet nie ruszało, zapewne to u nich norma. MMA jak mówisz Livin Edytowane 30 Marca 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Pierwsze co mi przyszło do głowy to gdzie ten kierowca ma twarz , chyba się zatrzymała na silniku.Druga sprawa ludzie którzy tam są wyglądają jak by ich to nawet nie ruszało, zapewne to u nich norma. MMA jak mówisz Livin Dokładnie... normalniejsza wydaje się gruzilla z lambo niż to gdzie to lambo ma umiejscowiony akumulator, którego strażak szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Silnik z tyłu to jeszcze ich dopchał w tego słupa. Tak jak Hall pisze, że ludzie to chyba maja na porzadku dziennym bo normalnie sie zachowuja :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pasażer przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi