azi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Witajcie, znalazłem ofertę z Lubina, wydaje się być ciekawa. Ogłoszenie: BMW Seria 5 *530i*231KM*EditionExclusive*Skóra*Xenon*PDC*SerwisDE*BogataOpcja - 16 999 PLN Ciekawi mnie co o niej sądzicie. Chciałbym znaleźć coś, w co właduje max 2-3 kafle na dzień dobry i posłuży mi parę lat. Nie chcę żadnego ulepa z chińskimi xenonami i błotnikami na trytytkach. Pozdrawiam Edytowane 27 Marca 2016 przez azi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Auto mojego kolegi, mogę polecić, widziałem ten wóz. Wszystkie jego auta są ładne i jak pisze ze ma coś do zrobienia to tak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Sprzedający sprawdzony,godny polecenia,sam w gródniu nabyłem od niego e46 330i i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi