Pjot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam.. Moje pytanko jest nastepujace ktora strana najlepiej pociagnac instalacje do wzmacniacza? <bmw> e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja osobiscie pociagnalem wszystkie kable srodkiem tzn pod Srodkowym tunelem, chyba najlepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Strona nie ważna, byle nie szły razem z instalacją elektryczną smochodu, bo są zakłócenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Kabel do zasilania wzmacniacza nie powinien iść obok kabla sygnałowego do wzmacniacza bo też są zakłucenia! proponuje plusa puscic srodkiem a sygnałowe bokiem (w progu) Ja mam tak zrobione i lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 a luknijcie prosze na to i tez mi odpowiedzcie dzieki wielkie z gory http://forum.maxbimmer.pl/topics19/podlaczenie-tuby-w-bagazniku-vt4515.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja pociaglem zasilajacy prawym progiem a sygnalowe lewym i gra...wsumie metody sa dowolne wazne zeby sygnalowe nie szly z zasilaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi