Dan Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam mam problem z ręcznym założone mam z tyłu tarczę chciałem zrobić sobie ręczny bo nie było w ogolę linek ale okazuje się że nie ma też rozpieraka i nakrętki regulującej pytałem w sklepie czy dostane takie coś i niestety nie ma i teraz pytanie czy podejdzie ten rozpierak z e36 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Najlepiej to szukaj w innym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Aso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 na szrocie poszukaj za grosze dostaniesz popytaj na forum pewnie ktoś ma ja mam dwie e30 w częściach ale bębny miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Pytałem w dwóch a w jednym mi powiedziano że w aso stan zerowy a kiedyś był po 200 więc to troche za dużo jak na taki element. a z e36 nie pasuje ?? no to chętnie przygarnę dwa takie rozpieraki. na szrocie jednym pytałem to nie mają nic niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Pytałem w dwóch a w jednym mi powiedziano że w aso stan zerowy a kiedyś był po 200 więc to troche za dużo jak na taki element. a z e36 nie pasuje ?? no to chętnie przygarnę dwa takie rozpieraki. na szrocie jednym pytałem to nie mają nic niestety Jak dla mnie to wyglądają tak samo. Rozbierałem od E30 i E36. Do e36 powinieneś dostać za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 był po 200 więc to troche za dużo jak na taki element. 100zł-ma gość od którego biore graty... Pasuj z e36 i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To mówicie by ryzykować i zamówić do e36 bo na szrocie obecnie nie mają. jeszcze będę musiał zamówić te śrubki do regulacji ale z tym chyba nie ma problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 zaraz sprawdzę (3min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) RealOEM.com - Katalog części zamiennych BMW element nr6??? RealOEM.com - Katalog części zamiennych BMW czy tutaj 7? w e36 są inne... Edytowane 25 Marca 2016 przez Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 MI chodzi o element nr 5 chodź ten nr 7 też potrzebuję ale myślę że to powinno spasować z e36 cały czas oczywiście mowa o tarczach z tyłu . RealOEM.com - Katalog części zamiennych BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi