mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jak w temacie kupię PILNIE silnik 3.0 231hp... tylko sprawdzony który nie ma nalatane 400000... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jak w temacie kupię PILNIE silnik 3.0 231hp... tylko sprawdzony który nie ma nalatane 400000... Do swojego turasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Do swojego turasa? tak ... sprawa PILNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 tak ... sprawa PILNA A co to się stało, Twoje 2.5 się wysypało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Twoje 2.5 się wysypało? kompresja = kibel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 kompresja = kibel... O kurde to współczuję.. A w sobotę byłeś i jeszcze wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 wczoraj ... się skończyło...:bag: zna ktoś coś kogoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 ja nie znam ale chętnie przytulę kilka części z Twojego silnika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 ale jak się skończyło? samo z siebie czy były jakieś inne objawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 hmmm... nie mam pojęcia... chyba to była ta chwila po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 a może upalałeś? a ile Ty masz Maraz nalatane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 nigdy nie było upalane za mojej kadencji... nalot 290k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 no to raczej to nie jest koniec tego silnika ale na 100 wielka szkoda. Raczej łatwo z silnikiem nie bedzie. Jutro zadzwonię jednego koleżki co ostatnio się chwalił że będzie ściągał a anglyji to dam znać. A repera tego nie kalkulejszyn? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 no właśnie i tak chciałem zmieniać w przyszłości więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 właśnie mi odpisał że tamto poszło w całości gdzieś w polskie a teraz ma ale mówi że nie poleca bo sam zajeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 co myślita? Kompletny silnik BMW E39 E46 M54B30 M54 330i 530i (6052880910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 pewnie zdrowy bo z automaata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 nie kupiłbym z palety... tylko z auta...chyba , że ze sprawdzonego źródła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 pany ... jak jest w aucie to na 2 końcu Polski... wiadomo, że wolałbym z auta... szukam bo auto potrzebne a uziemione :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 moje B30 o ktorym mowilem ze bedzie do remontu kupiony byl wlasnie z palety skoro silnik legal i z auta z niemiec, to czemu ma obciete wszystkie wiazki i weze wodne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 BMW e46 e39 x5 silnik M54B30 330i 530i swap komplet 3.0 Warszawa Targówek • OLX.pl chyba to je to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 moje B30 o ktorym mowilem ze bedzie do remontu kupiony byl wlasnie z palety skoro silnik legal i z auta z niemiec, to czemu ma obciete wszystkie wiazki i weze wodne? hehe no napisz dla czego ? bo jak czasami czytam to mi się śmiać chce są rzeczy na które przy rozbiórce aut ludzie maja w dupie stare rury gumowe czujniki dla tego nie raz jest tak wyjęte liczy się szybki demontaż a nie dbanie o czujniczek który po wyjęciu i tak nie jesteś pewny czy działa bo kabel ma kilka lat. Ludzie maja to gdzieś 50zł za czujniczek czy 40zł za rurkę ^^ liczy sie motor skrzynia itp.. ps: Ja w tym nie widzę nic złego gwarancja się liczy rozruchowa nigdy do końca nie będziesz pewny czy silnik jest w stanie idealnym za mną już ten automat przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 BMW e46 e39 x5 silnik M54B30 330i 530i swap komplet 3.0 Warszawa Targówek • OLX.plchyba to je to... masz i skrzynie 6 od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Czakss, mi sie chce smiac z wielu innych rzeczy, ale to nie ten temat Silniki pochodza z jakichs recyklingow, gdzie na szybko sie je wyciaga bez zbednego pie**olenia bo i tak mial isc na straty. Na 99% nie byl sprawdzany bo zostal wyciagniety z jakiegos gruza, ale co tam, polaki przyzwyczajone do grzebania w smieciach i kontenerach po niemcach (patrz -> biznes oponiarski), wazne ze tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonkowaty Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 wiem że gościu ode mnie z Głogowa sprowadza angole i z reguły są to 3.0 . masz numer 697 519 826 , może akurat ma coś na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi