marex666 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam, moje auto po wjechaniu w dziurę nagle zgasło i już nie odpala. Byłby ktoś tak miły i poratował diagnostyką co się mogło stać? Bo na Olsztyńskiej gdzie zawsze ją robię na najbliższe 3tyg nie mają miejsc. Podejrzewam czujnik wypadkowy .. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 kamcio lub efendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja dopiero od wtorku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Gdzie bmw_0 stoi? Może w poniedziałek znalazłbym czas Cię podpiąć pod kompa, na diagnozę bo naprawą się nie zajmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A będzie ktoś z kompem na najcie? (3.04) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O ile mi czas pozwoli to ja będę, oczywiście z lapkiem. Ale jak zwykle pewnie nie jeden będzie z lapkiem i interfejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O ile mi czas pozwoli to ja będę, oczywiście z lapkiem.Ale jak zwykle pewnie nie jeden będzie z lapkiem i interfejsem. Jak będziesz, upolowałbyś mnie na spocie? Nie bardzo kojarzę jeszcze mordeczki... a chciałbym sprawdzić pod kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zdjęcia mojej bryki są na forum a jeżeli i Twoje też to nie ma problemancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi