FOKS Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam, chyba kończy mi sie żywot rozrusznika, mam pytanie czy do silnika m50b25 podpasuje rozrusznik z m52b20?? Bo nowe są troche drogie, chin nie chce a wiem ze "dawca" ma w dobrym stanie rozrusznik. Czy ktoś juz wykonywał jakieś podobne zabiegi?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nie lepiej oddać do regeneracji, niż zamieniać używkę na używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Regeneracja to koszto okolo?? 200-300zl to juz bym chyba wolal sie na nowy pokusić, a rozrusznik moge mieć za hmm 5dyszek i wiem ze z nim wszystko spoko bo jest z mojego starego auta, chacko pasuje na zasadzie plug&Play czy trzeba wprowadzić jakas modyfikacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W rozruszniku zazwyczaj kończą się szczotki. Miałem tak u siebie w e36, czasami kręcił, czasami nie. Pomagało puknięcie czymś w rozrusznik. Wymieniłem szczotki i miałem spokój, a używka to loteria. Może będzie działać 3 lata albo skończy się po miesiącu. Wybór należy do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 przed włożeniem obejrzyj szczotki i wirnik czy luzu nie ma i wkładaj bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi