tazunio Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 siemka, wczoraj wieczorem zapaliła mi się kontrolka poduszki (i nie chcę zgasnąć), są jakieś miejsca które mogę sprawdzić, a które mogą być odpowiedzialne za taki stan rzeczy ? pod kompa podepnę jak tylko zorganizuję sobie trochę czasu aby podjechać do Dirty'ego, auto raczej sztywne i tawrde, więc może jakaś kostka często niedomaga itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 I tak poducha nie zgaśnie sama. Trzeba zrobić diagnostykę, naprawić i skasować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Aha. Dzieki za info. Myślałem, ze jeśli błąd przestanie być statyczny to zgaśnie. Pozdro ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie poducha, tylko komp to sprawdzi no chyba że padł Ci moduł, ten koło lewarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nawet jak zrobisz to trzeba skasować błędy żeby zgasła, a jeżeli chodzi o najczęstsze przypadki to wtyczki pod fotelami Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Lub uszkodzona mata siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 siema, jutro lecę na kompa do dirtyego, więc dzisiaj zajrzałem pod fotele... wszystko ok, poza jedną wtyczką która sobie wisi i nie wiem gdzie miała by znaleźć swoje miejsce wisi sobie ona pod fotelem kierowcy i wychodzi z zatrzasku pasa bezpieczeństwa (nie z napinacza), wygląda chyba na to że to od czujnika zapięcia pasa ? chyba ? macie taki dziwy pod sowimi fotelami ? za nic nie mogę znaleźć jej kostki do pary :lol: [ATTACH=CONFIG]39809[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Może to od grzania dupska, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 grzanie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 To co tam jeszcze może być może fotele z angola i podłączenie do maty zajętości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Od czujnika zapięcia pasa, nie podpięte bo nie masz tej opcji Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakao Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 O ile wiem, ta kontrolka świeci się też jeśli klema pirotechniczna jest walnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ok. Błąd skasowany. Pokazało błąd pierwszego napoju poduszki kierowcy. Zobaczymy czy wyjdzie jeszcze raz. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi