Pjot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam.. kupilem niedawno <bmw> 318i ( m10 ) i mam taki problem jak zatankuje gaz to tym samym zaworem od tankowania wszystko ucieka :cry: Czy jest to tylko wina zaworu? To jest moje pierwsze autko z LPG wiec nie mam zielonego pojecia o instalacji 8) [ Dodano: 6 Kwiecień 07, 11:25 ] Prosze o pomoc uklon_bmw [ Dodano: 7 Kwiecień 07, 00:26 ] Zawor wymieniony.. tyle tylko ze mam inny problem kiedy jest na paliwie wszystko jest w normie kiedy przelaczy na gaz to gasnie, moje pytanie jest nastepujae co moze byc przyczyna? ( wskaznik pokazuje ze nie ma gazu a jest prawie pol butli ) Bardzo dziekuje za wszystkie odp. 8) Pozdrawiem Piotr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 pojedź z tym do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 sprawdź czy zawory gazowe otwierają się (przy filtrze, parowniku i butli) jeśli to II gen lub I. Parownik może nawalać też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi