Szimo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam maniaki. Mam pasy szelkowe schroth i chcę je zamontować do wyprutej bmw e36 tylko nie mam za bardzo koncepcji do czego je przykręcić. Ma ktoś może jakieś zdjęcia? Fotel bimarco cobra 2. W fotelu są śruby ósemki. Można do fotela? Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Mocowanie pasów tylko w fabryczne miejsca, a mocowanie na tyle najlepiej do górnych miejsc po pasach oryginalych, nie mogą schodzić w dół pod kątem większym niż 65 stopni, bo będziesz mocno narażony na kompresyjne złamanie kręgosłupa prz dzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szimo Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Mhm.. no właśnie tylne mocowanie wybrałem w miejsce oryginalnych pasów pasażera pod kanapą. Co do mocowania bocznego to po prawej stronie fotela nie ma żadnych otworów na śrubę. Po lewej chyba też nie widziałem Chyba, że masz na myśli to mocowanie podłużne po którym przesuwa się pas po lewej stronie przy drzwiach. Tak było w oryginale. Nie wiem jak to nazwać profesjonalnie :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dokup płytki z nakrętką do mocowania pasów i wspawaj,najlepsza opcja.Jeśli chcesz wiedzieć jak to ma wszystko wyglądać wejdź na stronę PZM i znajdź załącznik J.Tam jest wszystko,z tego co pamiętam kąt max. do 40-45 stopni.Jak coś to pisz na priv to pomogę jak coś.Te śruby co masz w fotelu służą do przykręcenie go samego do specjalnych uchwytów mocujących go do budy. http://www.pzm.pl/pliki/zg/samochody/2014/Regulaminy/FIA/J/art253_2014.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szimo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ok, dzięki. Będę coś kombinował po świętach. Przydatne info chłopaki Wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi