przemal Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Problem który już tutaj kiedyś przerabiałem, manetka kierunkowskazów przekodowana jest na analog albo odwrotnie. Nie działają kierunkowskazy i światła długie. Nie pamiętam co to był za wpis w NCS... Albo Dirty albo Grzesiek mi wtedy podpowiedział, jak by Wam się coś przypomniało to pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Pidałem ci wtedy ale sam już nie pamiętam, przejrzyj trc to na pewno znajdziesz, jak mi sie przypomni to napisze Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 użyj ncs dummy tam jest nieco jaśniej opisane co jest od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi