pajlot11 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Witam kolegów. Witam kolegów. Problem jak w temacie. Mianowicie jadąc moją BUNIA 318IS na drodze co chwila ktoś mruga mi światłami. Nie mam pojęcia z jakiego powodu gdyż jest to moje pierwsze BMW i myśle ze przyczyna moze byc piszczacy pasek klinowy/rozrządu. jak moge zweryfikowac ich stan. n Edytowane 15 Marca 2016 przez pajlot11 enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mshboss Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Może to być też rolka napinacza, jak łożysko ma luz to będzie piszczec lub te paski zależy czy masz klime to 3 idą 1 wielorowkowy i 2 klinowe do pompy wody i alternatora. Najlepiej to sobie zobacz czy są popękane lub czy paski sa napiete (czy np alternator ma miejsce na szynie, może wystarczy go napiąć). Najlepiej wymień sobie rolkę i paski. A jak migaja światłami to zobacz czy światła ci dobrze świecą, może masz żarówkę przepalona albo jeździsz na halogenach. A i kolego M42B18 i M44B19 oraz M43B16/18 mają rozrząd na łańcuchu. Wysłane z mojego SM-G870F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Marca 2016 przez mshboss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Najprościej srawdzić ładowanie na wyłączonych i włączonych światłach :wink: Obstawiam alternator,pogode mamy jaką mamy i mógł się zalać :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Proponuję sprawdzić ustawienie świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi