koko090681 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 http://olx.pl/i2/oferta/bmw-745-li-jedyna-taka-w-polsce-CID5-IDecerZ.html#:bbec8fc59e Pany aby nikt sie nie pokusił na te cudo Fura kupiona za grosze ,wyklepana umyta i do żyda Gość nią nawet nie jeździ bo sie dymi że coś sie s******li i nie sprzeda Kupiona na handel za 17 tyś jak dobrze pamiętam ,pół roku temu Po kupnie na dzien dobry się zagotowała prawa i lewa strona robiona po całości ,nie wiem jak dalej bo rece opadły jak to zobaczyłem Prześlij dalej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Aż wstyd że na ONAlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nawet w opisie widac nowosci wsrod handlarzy ktorzy pisza NIEUSZKODZONA zamiast bezwypadkowa a potem powie: Panie ja pisalem ze nie jest uszkodzona a nie ze nie miala wypadku i ze nic nie było robione. Na koniec doda: jak Pan chcesz bez wypadku to idz Pan do salonu hehe i oddali mruczac pod nosem: ***** znowu niesprzedana!!! Ale jak znam zycie to znajdzie się amator zielonych sliwek i kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 poznaje podworko, kiedys sprzedawal inne auto, bylem ogladac, cena nie mala, mialobyc OK z drobnostkami do poprawy jak to w kilku letnim aucie a wyszlo ze kilku drobnostek to nie trzeba chyba zrobic i tez udawanie glupiego ze on "sie nie zna" on "nic nie wie" " byc moze " " kto to wie " , mial byc zimny silnik i mu mowilem 3 razy zeby taki byl i twierdzil ze on auta nie rusza bo jezdzi innym na co dzien , przyjechalem i byl lekko cieplawy jak dotknalem reka. Gosc ogolnie struga glupa i jest typowym przyslowiowym wiesniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi