Pjot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam.. wczoraj kupilem <bmw> 318i 84r troszke stara ale stan blachy i silniczek ( jak dla mnie miodzik ) poprostu widac ze ktos dbal.. 8) Mam taka mala prosle chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej o tym kultowym wozie ( o silniku i nie tylko..) interesuja mnie rowniez schematy, spalanie , wady, zalety.. Gdzie warto zajrzec? z gory dziekuje <bmw_2> Pozdrawiam Piotr bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Gratulacje <bmw_2> Zakupiłeś autko z jednym z najlepszych silników , czyli M10B18 - łańcuszek rozrządu ( prawie wieczny ) - zawory regulowane ręcznie - solidny przepływomierz - chromowane zderzaczki :lol: Więcej poszukaj na forum 8) dużo info jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi