błachy Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam mam taki problem auto zgaslo w czsie jazdy i do tego zapaliły sie na żółto kontrolki ręcznego i DSC, nie idzie go odpalic choć silnik kreci dopiero po paru godz odpala?? Co to i czemu tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 jaki silnik? masz lpg?czy to diesel? więcej szczegółów ...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błachy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 316i 1,8cm2 benzyna bez lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie wyskakuje jeszcze kontrolka eml ? mysle, że to wina dolotu. Sprawdz przepustnice i gume od przeplywki. jaki przebieg ?kiedy swiece ? Kiedy przewody? Najlepiej gdybys pod kompa podpial.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błachy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Auto juz jest u elektryka tylko ze week jest i wszyscy wolne maja:evil: a przebieg to zaledwie 180 tys niemiec do kosciola nim jezdzil:mrgreen: i tak poza tym to wszystko sprawne swiece kable wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Miałem identyczny objaw a Audi, auto jechało i nagle gasło. Następnie musiało jakiś czas postać (bo od razu nie odpalało) i gadało jakby nigdy nic. Winowajcą okazał się aparat zapłonowy, a ja w końcu przestałem się bać jazdy w dalsze trasy. :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błachy Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Oki dzieki tez to sprawdzimy:) po zalatwieniu sprawy napisze co bylo:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błachy Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 A wiec tak u elektryka wyszly 2 bledy : 1-walka , 2-walka rozrządu wiec problem lezy chyba w jakims czujniku prawdopodobnie czujnik walu rozrzadu jak sie rozgrzeje to wylacza silnik podony objaw awarii tego czujnika maja citroeny u mnie zas wszystko chodzi i dziala zobaczymy jak dlugo jak zas cos to wymienie czujnik i zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl82 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) Odgrzeje kotleta... Błachy pozbyłeś się problemu? Ja mam te same objawy ? Pozdrawiam Artur Edytowane 31 Lipca 2020 przez Badyl82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi