jakubson83 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam szanownych uzytkownikow, mialem e 46 potem jakis czas vw ale czas na powrot dohappy_bmwhappy_bmw. Jestem swiezak na forum a wiem ze to pytanie to nie tu, ale chcialbym aby ktos sprawdzil historie amerykanca bo mam okazje zakupic tylko nie chce na mine sie wsadzic VIN WBAVB13576PT06882. Z gory dzieki i sorki ze nie ten dzialuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]39554[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi