Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 heheheheh no jak zwykle ekipa doborowa więc i zabawa była, pies :?: jaki pies ............ toż to suka yhyhyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 widac bylo ze macie sie ku sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ... dziekuje rowniez Piotrowi za pomoc w utylizacji bieznika i takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=1UHqXz4YQDA http://www.youtube.com/watch?v=RBl0doVwvmI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Spocik super , ale nie obylo sie bez przygód , zostalismy zmuszeni do awaryjnego otworzenia Kosy autka no i udało sie :lol: na jakis włam mozemy juz isc :lol: Kosa w ramach rozładowania stresu "pokluczykowego" slicznie spalił oponki <bmw_2> Piotrus nie pozostał dłuzny i tez troche polatał bokami na "szorstkim asfalcie" Pogoda dopisała , grilowalismy prawie do 18:30 no i na koniec jeszcze Panowie policjanci obdarowali nas psiakiem PS BOKSA to teraz juz rozumiem czemu ten koles tym terenowym autkiem jechał z przeciwka i musial sie zatrzymac , to wtedy tego kolesia z cordoby zablokowaliscie :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 to SYNDROM zwolnil ale kolesiowi mocy zabraklo a ja no coz jechalem tylko blisko REKINKA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUFEL Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ...dzieki za spocik:)bardzo milo bylo Was poznac...i poczuc ten zapach spalonej gumy staropolskie Danke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Widze ze sie rozkrecacie z paleniem.Piekna sprawa. KOSA gratuluje driftowania.Oczekuje na film. Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kubica nie ma takiego Pit Stopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 SPOT byl w stylu mistszzzzzzzzzzzz DZIEKI wam za mila atmosferebylo mi bardzo milo was poznac i napewno ostatni raz sie niespotkamy DOZOBACZENIA JUZ SIE NIEMOGE DOCZEKAC NASTEPNEGO <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> ps wyslijcie mi prosze filmiki i zdjecia na maila bardzo bym chcial je miec w oryginalnym rozmiarze, a moze nawet uda mi sie cos fajnego stworzyc :D:D moj mail biuro@skyserwis.pl DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich obecnych nie mogę ocenić spotu bo pojechałem zobaczyć jak się ścigają i odreagować <bmw_1> Myślę że na następnyk spocie się pościgamy <bmw_2> [ Dodano: 30 Kwiecień 07, 10:06 ] Widziełem że jakiś koleś z BMW E36 kręcił jak się kręciłem czyto może ktoś z was? Pozdrawiam [ Dodano: 30 Kwiecień 07, 10:07 ] <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 wszystkich mających materiały ze spota proszę o kontakt - galerię trzeba zrobić :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 no to się działo szkoda że nie byłem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 no to prosze bardzo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 wielkie dzięki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania_T Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 to byl pierwszy i na pewno nie ostatni spot(chyba ze nibiru mnie juz nie wezmie)na jakim sie pojawilam.jedno co mozna powiedziec to to ze bylo ZAJEBISCIE,totany odjazd.pozdr dla wszystkich ktorzy byli i tych co nie byli(niech zaluja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 galeria dostępna http://www.maxbimmer.pl/galeria/skarbi_kwiecien2007/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 WITAM Macie jeszcze jakieś materiały z tego spota POZDRO! <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 wszystkie linki o spocie są na stronie głównej www.maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi