syndrom Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 kurde juz sie nie moge doczekac to jeszcze tylko 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ludziska Ludziska mam pytanko odnosnie powrotu wracac bedzie ktos tak na 17 do wrocka i by wziol pasarzera :?: Bo na 17 mam zostac chrzestnym :oops: :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no i nic z tego :evil: wojsko trzyma mojego kierowce i nie puszcza!!!! nie bedziemy na spocie... a juz sie napalilam... milej zabawy zycze :gril: :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 mialem mała awarie ale chyba zdaze sie wyeobic z naprawa auta do niedzieli moze mnie ktosa widzial na pilsudzkiego stalem tam na chodniku dzisiaj z macha do gory bo jechaly jakies 2 bmw i mi machali heheheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 uuuu Nibiru nie będzie, mnie niestety też... Mordulec - zabierz naładowaną kamerkę bo clipa nie będzie komu nakręcić !! :? Bawcie się dobrze - tym razem sprawa wyższa - ale następnym razem nie ma, że boli <bmw_2> bmw_beer Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Aktualna lista: 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. VITEK teraz bede bankowo 8. gizbern 9. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 10. Michu 11. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 12. BOKSA 13. syndrom 14. Beny (byćmoże z Olą) 15.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 16. Tomek 17. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) 18. maciek-bmw320 19. Mariusz (ANDRZEJ) 20. Marek (BRONEK) ps myslalem ze bedzie nas coraz wiecej a nie ubywac no coz takie sa koleje losu POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Spokojnie, kilka osob bedzie których nie ma na liscie 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. VITEK teraz bede bankowo 8. gizbern 9. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 10. Michu 11. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 12. BOKSA 13. syndrom 14. Beny (byćmoże z Olą) 15.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 16. Tomek 17. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) 18. maciek-bmw320 19. Mariusz (ANDRZEJ) 20. Marek (BRONEK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 kurde juz sie nie moge doczekac to jeszcze tylko 3 dni To już jutro 8) <bmw_1> wszyscy czekamy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autko juz po wymienie tlumika na sportowy, umyte wypucowane z zewnatrzi wewnatrz - gotowe do spotu. Juz sie niemoge doczekac. POZDRo FOR ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nie bedzie nas:( braciszek dopiero wczoraj wyslal mi twardy dowod do Buni:( Przepraszam wszystkich:( a Bunka juz sie cieszyla:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autko umyte wypucowane z zewnatrzi wewnatrz - gotowe do spotu. POZDRo FOR ALL no ja też bunie wypucowałem, ale jak widzę padający za oknem deszcz to aż mi smutno bo właśnie wróciłem do domu i całą ją usyfiłem... mam nadzieję że nie zaśpię na zlot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 To już dzisiaj :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 siemka. wprawdzie wczoraj odebrałem swoją siudeme z warsztatu i jest ok. a nawet jakby jej przybyło mocy ,niestety dzisiejszego spota musze odpuścić :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 aaalllee byłoo zajefajnie dziekuje bardzo Dzikiemu i Piotrowi za transport oraz jednocześnie dizekuje i gratuluje odwagi Nibiru za przejażdżkę <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dzieki chlopaki, ze moglem Was dzisiaj pilotowac spowrotem uklon_bmw . Spocik bardzo udany, aczkowiek jak otworzylem rano oczy to sie przestraszylem pogody. Ale musicie przyznac, ze do Twarzy mi z takim fioletowym cabrio ? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 U mnie też z rodzinką pojechaliśmy zwiedzić złoty stok kopalnie złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dobrze ze jechales pierwszy bo nawigacji przestaje wierzyc hehehehe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Na wstępie chciałbym podziękować Mordulcowi, Dziki'emu, Michowi i wszystkim innym którzy pomogli mi się dostać do auta :drunk: apropos' właśnie wróciłem z shella bo poszedłem po jakąś "książkę" do poczytania wieczorem i był tam jakiś gość Honda Civic i z tego co wywnioskowałem jego gestów i po zdjętych wycieraczkach, to chyba kluczyki zatrzasnął, chciałem mu powiedzieć żeby spróbował ż szybą ale niestety nie miał takiej ekipy przy sobie Co do spotu był super :lol: jeszcze raz dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dobrze ze jechales pierwszy bo nawigacji przestaje wierzyc hehehehe :twisted: hehe apropos dzieki za wspolny taniec na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ale tego w cordobie zesmy zalatwili malo kupy nie zrobil jak cie nie mogl wyprzedzic a pozniej nie mial juz gdzie uciekac hehe z rekinem baran :twisted: chcial wygrac pozniej chyba chcial nas zchamowac ale sie polapal ze jest jeszcze kilka bmek za nim i moze miec lekko przeje.... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nasz misterny plan zadziałał :twisted: to bylo naprawde mocne :twisted: myslal, ze tak latwo mu pojdzie <bmw_4> ale potem juz musial pokazac, ze umie szybciej jechac :lol: Zylka rywalizacji mi sie wlaczyla :twisted: ale jak widzialem, ze zaraz zrobi kupala ze strachu, puscilem <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ta pusciles i dlatego nie mial gdzie sie schowac bo sie zrownal z toba a ja u ciebie na zderzaku juz bylem hehe jakie mial wielkie oczy hehehe juz mialem do micha dzzwonic zeby mi twoj numer dal bo chcialem go zalatwic troche inaczej ale bateria mi padla <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Boksa ciii.. chcialem wyjsc na dobrodusznego, troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Było extra :lol: humorki dopisywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ta nawet policja przyjechala bo Kasia zadzwonila ze jakis pies zadyme robi to przyjechali po swojego a ze Piotrowi sie spodobal to wzial bidule do siebie bo pies powiedzial ze radiowozem nie pojedzie :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi