Nitro Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. Beny (byćmoże z Olą) 17. wera tym razem na 99% :mrgreen: 18.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. Beny (byćmoże z Olą) 17. wera tym razem na 99% :mrgreen: 18.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 19. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 no to niezla ekipa nam sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Aha-byłem wczoraj na chwilkę na tym Zlocie BMW Opole na płytach lotniska w Skarbimierzu. Na naszej stałej miejscówce stoi koparka i jakiś młot pneumatyczny(widziałem tam małą sterte połamanego asfaltu-więc chyba i za nasza miejscówkę już zaczynają sie zabierac:-( Dziki ale na koncu tego bocznego pasa jest całkiem duzy plac i raczej go nie beda ruszac wiec miejsca na polatanie raczej nie zabraknie :wink: ze o grilu nie wspomne :gril: A jak tam spocik Opolski wyszedł ? 3-MAM kciuki za naprawe buni co by na spota byla juz jezdzaca na dłuzszych dystansach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam wczoraj mniałem wypadek czołowy więc na bank mnie nie będzie ale już myślę o zakupie drugiej buni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bunia poszla na zyletki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dziki jak miejsca do pogrzebania potrzebujesz, to mam troche miejsca w garażu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a jedzie ktosik z was w sobote na bemowo?? :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bunia poszla na zyletki??? Jeszcze nie, będą oględziny i nie wiadomo czy też sprawe nie ruszy prokurator bo koleś jest prawie dwoma nogami po drugiej stronie, jeśli nie przekoszona to będe załatwiał z PZU żeby mi ja zostawili i pójdzie na spęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dziki ale na koncu tego bocznego pasa jest całkiem duzy plac i raczej go nie beda ruszac wiec miejsca na polatanie raczej nie zabraknie ze o grilu nie wspomne Tak tak napewno będzie gdzie polatać i grila postawić tylko przyszłość tej naszej miejscówki, na której ostatnio robiliśmy sprawnościówkę-slalomik jest wątpliwa. A jak tam spocik Opolski wyszedł ? Wpadłem na jakies 2 godzinki (wjazd 5PLN/auto). Ludzi całkiem sporo, +''Wystawa'' bum z BMW Klub Opole(nie liczyłem ale około 40szt) no i atrakcja-1/4 mili w kilku klasach i oczywiście palonko gumy Kazdemu zwyciężcy z podium spadały puchary(szukajcie na allegro-uszkodzony puchar:-)) Enzo nawet sobie spalił laka Wszystko fajnie ale ''wodzireje imprezy'' chyba w pierwszej kolejności wzieli sie za kiełbase i duzo zapijali chyba pifkiem bo gadali jak pomyleni i troche od rzeczy. Gume miała spalić jeszcze jakas e 38 ale ja juz nie dotrwałem do tego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bunia poszla na zyletki??? Jeszcze nie będą oględziny i nie wiadomo czy też sprawe nie ruszy prokurator bo koleś jest prawie dwoma nogami po drugiej stronie, jeśli nie przekoszona to będe załatwiał z PZU żeby mi ja zostawili i pójdzie na spęd co sie stalo ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 co sie stalo ? http://forum.maxbimmer.pl/topics8/i-stalo-sie-vt4588.htm#37788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUFEL Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) [ Dodano: 24 Kwiecień 07, 01:43 ] 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. Beny (byćmoże z Olą) 17. wera tym razem na 99% 18.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 19. Tomek 20. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Najbardziej aktualna lista (chyba :wink: ) : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. VITEK teraz bede bankowo 8. gizbern 9. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 10. Michu 11. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 12. BOKSA 13. syndrom 14. Beny (byćmoże z Olą) 15. wera tym razem na 99% 16.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 17. Tomek 18. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 WITAM KOLEGÓW NA SPOT PRZYBĘDĘ RAZEM Z DWOMA KOLESIAMI WSZYSC MAMY E36 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podaj imiona kolegow to wpiszemy ich do listy razem z toba pozdrawiam ps ladne bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ale ból, ale ból ale ból :arrow: nie będzie mnie na spocie, a szykuje się niezły spocik <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Aktualna lista: 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. VITEK teraz bede bankowo 8. gizbern 9. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 10. Michu 11. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 12. BOKSA 13. syndrom 14. Beny (byćmoże z Olą) 15. wera tym razem na 99% 16.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 17. Tomek 18. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) 19. maciek-bmw320 + 2 kolegów ze swoimi BMW e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Imiona kolesi to: Mariusz (ANDRZEJ) Marek (BRONEK) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Aktualna lista: 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. VITEK teraz bede bankowo 8. gizbern 9. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 10. Michu 11. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 12. BOKSA 13. syndrom 14. Beny (byćmoże z Olą) 15. wera tym razem na 99% 16.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro 17. Tomek 18. KUFEL ---> tym razem na bank tylko napszcie gdzie.(pierwszy spot) 19. maciek-bmw320 20. Mariusz (ANDRZEJ) 21. Marek (BRONEK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jak bede we wro to wpadne na andersa chociaz sie przywitac bo do skarbiego to mi sie znow cisnac nie chce:D bylem 22.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Rachuneczki za elektryczność zapłacone :mrgreen: ,alternator naprawiony,więc myślę ze jutro już będę mial prąd w buni i zaznacze swoją obecność na spocie w niedziele. Info dla Ekipy z Olawy: maciek-bmw320 Mariusz (ANDRZEJ) Marek (BRONEK) Na grupę jadącą z Wrocka(Andersowo) przez Sciechnice najlepiej czekać na parkingu stacji Sheel(Intermarche/Szkoła na ul Kutrowskiego) Będziemy tam na widoku i łatwo i szybko włączymy się tam do ruchu dołączając do reszty. Warto być tam już około 11:25-11:40. Lub bezpośrednio gnać do Skarbimierza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 to o 11.30 na stacji schell w olawie na kutrowskiego tam sie spotykamy pany i panie z oławy i okolic pozdrawiam i dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mnie niestety nie bedzie nie dosc ze remont to jeszcze jazda z "fachowcami" szlag by ich.... :twisted: bawcie sie dobrze :party: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 to do zobaczyska na stacji sheel o 11:30 wniedziele Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi