Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 <bmw_1> zrobie wszystko zeby sie zjawic to zalezy od funduszy i od gazu w baku uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 I już wiem na 98% że chyba mnie nie będzie akurat w tym terminie wywiewa mnie pod francuską granicę więc na bank nie zdąze wrócić a myślałem że tym razem nie ominie mnie zlot. Ale tak to już jest w interesach człowiek nie wie co będzie robił w danym momęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 napisałem że przyjade na zlot jak odstawicie jakiś pokaz jazdy synchronicznej.... nikt mi niczego nie obiecał a na liste zostałem dodany... hhhmmmm... skoro tak to dopiszcie tam równiez moją Alutkę niedzielę już zarezerwowaliśmy i jeśli tylko nie złapią "nas" bóle porodowe (termin mamy na początek maja) to bierzemy kiełbaski pod pachę i jedziemy z Wami mam jeszcze pytanko czy bedzie na zlocie kolega co ma Z3? bo mój przyjaciel żonie chce kupić i oni chętnie by się zabrali z nami by zobaczyć tą bunie dokładniej. choć ja osobiście namawiam ich na E46 cabrio... no ale niech sami decydują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_beny Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 szkoda, bo bardzo chciałem przyjechac, akurat pracuje do 21, ale jak mi sie uda, to zamienie sie uklon_bmw w robocie.... zawsze pozostaje urlop na żądanie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czy ktos wie już gdzie SPOCIK się odbędzie i o której godzinie? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czy ktos wie już gdzie SPOCIK się odbędzie i o której godzinie? <bmw_3> na 99% bedzie to 11-12 w Skarbimierzy na lotnisku, zbiórli są w trzech miejscach ( było tak przez ostatnie 2 spoty ): - ok 11 przy wzgórzu Andersa we Wrocławiu - ok. 11.30 w Siechnicach trasa na Brzeg na parkingu - ok. 12 w Skarbimierzu tym razem pewnie będzie podobnie :mrgreen: zobacz ostatnie tematy o spotach w dziale "Spoty 2007" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Tak jak Piotrek napisał zbiórka jak poprzednio czyli andersowo,siechnice,skarbimierz 12:00. Amatorom przypalonej gumy radziłbym zabrac zmienne kapcie , zeby nie bylo tak jak ostatnio ze w ferworze walki niektórzy nie mieli za bardzo na czym wracac do domu :lol: Oczywiscie tradycyjnie nie moze obejsc sie bez grila / ogniska wiec proponuje zaopatrzyc sie w produkty zywnosciowe , bo przy dobrej pogodzie ładnych pare godzin spedzimy na lotnisku :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dokładnie kapcie na zmianę należy zabrać :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dokładnie kapcie na zmianę należy zabrać :mrgreen: <bmw_1> a woźna będzie sprawdzać czy wszyscy mają kapcie na zmiane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja z DZIKIM dolaczymy w oławie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_beny Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. Beny (byćmoże z Olą) [ Dodano: 20 Kwiecień 07, 15:56 ] Jeszcze tak a propos zapasowych kapci, mam 2 szt Michelin Pilot 245/40 zr 17, o ok 5-6mm bieżnika, tanio, na jeden sezon jazdy albo do zakończenia ich żywotu na skarbimierskim betonie :twisted: .Mogę je zabrać na spot, jeśli bedzie tam również nabywca. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja z DZIKIM dolaczymy w oławie pozdrawiam czyli lecimy w trójkę, spotkamy się w J-L, kto bierze Maltarna :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 grajcie w papier kamień nożyczki zauwazcie że obniżam środek ciężkości, powiekszam nacisk na koła, przez co znacząco polepsza się prowadzenie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ale zwiększasz spalanie i dokładasz dodatkowy łokieć zwiększając opory powietrza... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 łokci nie wystawiam gdy jest ponizej 18*C :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja z DZIKIM dolaczymy w oławie pozdrawiam czyli lecimy w trójkę, spotkamy się w J-L, kto bierze Maltarna :?: Tak Piotr'ek lecimy w trójkę-Maltarn'a zabieram ja(gleba na zakretach zawsze sie przydaje:-) A przy 200km/h z zimnego łokcia zapewne zrobiłby sie łokieć z 6 stopniami swobody:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 świetnie, widze że coraz silniejsza grupa sie robi po tej stronie wrocka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 świetnie, widze że coraz silniejsza grupa sie robi po tej stronie wrocka bmw_beer że też ja jeszcze tyle do prawka czekać musze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 e tam maltarn cos o tym wiem ja odebralem 2 tygodnie temu a jezdze od 2 lat bmw_beer <bmw_1> :mrgreen: zawsze brakowalo mi czasu :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 niezła ze mnie sierota... pomyliły mi się weekendy.... byłem pewien że ten zlot ma byc jutro tzn dzisiaj a nie za tydzień... a za tydzień to nie wiem czy dam rade dopiero teraz się zorientowałem.... a kiełbaski na ognisko już kupiłem... jutro ok 11-12 wyjeżdżam do skarbimierza na ten zlot połaczony z wyścigami na 1/4 mili... ktoś jeszcze tam jedzie?? jakby co łapcie mnie na cb radio albo puście smsa na 608 013 460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 1. Mordulec & Pola 2. Piotr & Beatka 3. Dziki(na krótko-bo praca ) 4. Kosa 5. leszek(po remoncie) 6. arek m 7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać 8. VITEK teraz bede bankowo 9. gizbern 10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:) 11. xkacio 12. Michu 13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia) 14. BOKSA 15. syndrom 16. Beny (byćmoże z Olą) 17. wera tym razem na 99% :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 niestety musze odpaść, bo mi chrzest wyskoczył. msza jest akurat na 12:00. szkoda. postaram sie byc następnym razem. uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jest poniedziałek - nie zapłacilem rachuków za prąd i najwyrażniej odcieli mi elektrykę też w autku:-( A tak poważnie to alternator mi kuleje i nie mam ładowania na akumulator. Na akumulatorze mam zasięg tylko 30km:-( W środę bedę wiedział wiecej i myślę ,że do spotu znowu włączą mi prąd w bumie;) Inaczej wypadne z imprezy 29.04.2007 w Skarbku Aha-byłem wczoraj na chwilkę na tym Zlocie BMW Opole na płytach lotniska w Skarbimierzu. Na naszej stałej miejscówce stoi koparka i jakiś młot pneumatyczny(widziałem tam małą sterte połamanego asfaltu-więc chyba i za nasza miejscówkę już zaczynają sie zabierac:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi