Kowal929 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam mam pytanie odma w silnikach M47 i M47N jest taka sama?Bo chce zamowic tylko nie chce sie zdziwic przy montazu:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W m47 odma jest z filterkiem a M47n to jest separator oleju na który szkoda wywalać kasę jeśli oczywiście gumki trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W m47 odma jest z filterkiem a M47n to jest separator oleju na który szkoda wywalać kasę jeśli oczywiście gumki trzymają No i wlasnie ja mam M47n a mam filterek a nie separatorpytanie_bmwBo chce wymienic calosc lepiej kupic z separatorem czy jak mam filterek to tak zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jak masz z filterkiem to jak chcesz, możesz kupić sam filterek bo napewno jest brudny ,ale w polifcie powinien być separator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie wiem dokładnie za odma jest u mnie w poliftowym 320d, ale jeżeli chce się ją wymienić to ogólnie dostępne jest tylko jako całość, ale chłopaki z BMW Expert znaleźli jakiś zamiennik dla samego filtra, podobno tylko jeden producent to robi. Napisz do Leo to powie Ci co i jak. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie wiem dokładnie za odma jest u mnie w poliftowym 320d, ale jeżeli chce się ją wymienić to ogólnie dostępne jest tylko jako całość, ale chłopaki z BMW Expert znaleźli jakiś zamiennik dla samego filtra, podobno tylko jeden producent to robi. Napisz do Leo to powie Ci co i jak. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Ja chce i tak całość wymienić nie tylko filtr.Kupie najwyżej z separatorem nie wiem czy ktoś u mnie to kiedyś wymieniał dlatego cała odme chce wymienić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tak naprawdę to tam jest tylko filtr i plastikowa obudowa, więc wymieniając filtr i uszczelkę załatwisz temat, ale zrób jak wolisz. Jak coś to pogadaj z Leo lub z Maćkiem i wszystko Ci powiedzą. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Podobno najlepiej kupić ori separator od 3.0d bo wyjdzie taniej niż do 2.0d bo nie ma obudowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi