Kowal929 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 taaaaa...OEM.....:wink:wyglądają na st 210 , ale w ori nie ma chyba miejsca na znaczek M.... Też tak właśnie myślę ale pytam z ciekawości może ktoś coś wie o tych felach bo ceny spoko a niektóre są naprawdę ladne:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Niestety ale dobra felga to podstawa. Jak chcesz wydać 2500 zł na felgi z oponami to od razu Ci powiem, że szału nie będzie :wink: Ja co sezon zmieniałem felgi (przez jakieś 7 lat) i wiem jak ciężko coś znaleźć. Jak chcesz tanio i dobrze to pomyśl nad Dare LM, pod***ki BBS. MIAŁEM, jeżdziłem półtora sezonu, złego słowa nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Do zamkniecia felgi juz kupione :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To się pochwal :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To się pochwal :wink: Zdjecia dodam za jakis czas :wink:na aucie jeszcze nie mam musze zalatwic adaptery z 5 x120 na 5 x 112:) i pytanie mam jakies et bedzie najlepsze zeby nic nie tarlo i ladnie wygladalo? felgi 18" wszystkie 8 cali i opony dam 225 40 cos takiego et 35 bedzie ok?zawieszenie mam s226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jutro dam zdjecie samych felg jak wygladaja a na aucie jak wszystko ogarne i zaloze:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]39605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39607[/ATTACH] To się pochwal :wink: Wiec sie pochwale takie foty na szybko zrobilem ale felgi widac:wink:w nastepnym tygodniu mysle miec juz na aucie bo na weekend mnie nie bedzie i nie mam jak szybciej zalozyc wtedy dodam foty jak bedzie turas na tym wygladal bo sam jestem ciekaw:mrgreen: Jak sie komus fela nie spodoba to bardzo nie krytykujcie hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 jak podasz maila to prześlę na podobnej feldze bo tutaj nie potrafię wkleić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zaawansowana edycja ikonka że zdjęciem i wklejam albo z kompa albo z neta, po wklejenia klikasz na zdjęcie i możesz zmienić size proponuję full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Felgi maja et 60 kupie dystanse 20mm na przod i 25 mm na tyl to wszystko bedzie chyba ok jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zaawansowana edycja ikonka że zdjęciem i wklejam albo z kompa albo z neta, po wklejenia klikasz na zdjęcie i możesz zmienić size proponuję full. dzięki wodzu podszkolę się to Was zasypię zdjęciami wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jak dla mnie mocno średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tak wygladaja na aucie z dystansem 45 mm:mrgreen:Jak dla mnie felgi na aucie w miare wygladaja moze byc lepiej ale ja jestem zadowolony teraz czekam na nowe dystanse i bedzie zalozony komplet:wink: [ATTACH=CONFIG]39612[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39613[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39614[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39615[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jakoś niebardzo mi pasują te felgi do e46. Jakie masz opony na tych felgach? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jakoś niebardzo mi pasują te felgi do e46. Jakie masz opony na tych felgach? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Moze nie sa idealne do e46 ale jak cena dobra:wink: Opony sa 245/45 jak sie nie myle ale to zimowki na takich kupilem bedzie 225 napewno wiec opony beda inne felga ma 8j te opony sa az za szerokie nie podoba mi sie nawet ta opona na tych felgach. Niemcy jezdza sobie na takich zimowkach a ja sobie kupilem te felgi na loto wiec trzeba zmienic:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 z ciekawości, ile za to zapłaciłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 z ciekawości, ile za to zapłaciłeś??? Za wszystko 200 euro 4 adaptery z 5 x 120 na 5 x 112 każdy 45 mm i opony 4 zimowe Continental które są w miarę jeszcze do sprzedania jak znajdę dobre letnie dużo? Bo jak dla mnie to warto było brać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Za wszystko 200 euro 4 adaptery z 5 x 120 na 5 x 112 każdy 45 mm i opony 4 zimowe Continental które są w miarę jeszcze do sprzedania jak znajdę dobre letnie dużo? Bo jak dla mnie to warto było brać :mrgreen: Będę wredny i powiem że Twój post jest niezgodny z tematem wątku bo miało być "ładne" koło no ale niech będzie, ma się Tobie podobać Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Po dlugim czasie w koncu wszystko ogarniete i felgi na aucie:mrgreen::mrgreen::mrgreen:wiec kilka fotek po zalozeniou efekt jak dla mnie odpowiada ale pewnie nie dla wszystkich :lol: [ATTACH=CONFIG]40206[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40207[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40208[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40209[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40210[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40211[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40212[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40213[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40214[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]40215[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Powiem ci że masz za***iste e46 w świetnym kolorku i zniszczyłeś je takim kołem:bag: Było brać te 19 od marqa albo styling 135. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mnie się podoba!! nie zwracaj uwagi hehe Na komentarze od naszych tuningowcow tobie ma sie podobac komicznie to by na 15 wyglądało heh Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mnie się podoba!! nie zwracaj uwagi hehe Na komentarze od naszych tuningowcow tobie ma sie podobac komicznie to by na 15 wyglądało hehWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Dokładnie, ma się podobać właścicielowi, i to On ma być zadowolony Nie jest źle happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mnie się podoba!! nie zwracaj uwagi hehe Na komentarze od naszych tuningowcow tobie ma sie podobac komicznie to by na 15 wyglądało hehWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka To że na 15 by komicznie wyglądało to napewno masz rację hehe :mrgreen: Napewno felg nie zmienię przez komentarze od innych dla mnie też jest dobrze a że może być lepiej to wiem i w każdym aucie zawsze coś innego nie pasuje i można zmienić heh:) No chyba że patrząc na czerwona fure od Leo :mrgreen::wink: bo tam chyba wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi